İğneli Epilasyon İğneli epilasyona başlıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum lütfen...

gri00

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
118
Kızlar İzmir'de yüz bölgesine iğneli epilasyona başlıcam. Memnun kalan veya kalmayan arkadaşlar zorlukları ve memnuniyetleri hakkında beni bilgilendirebilir mi lütfen? Yaptırmalı mıyım sizce?

fakat kimse yardimci olmayacak galiba

merhaba, ben de 1,5 ay önce boyun ve favori bölgeme başladım istanbulda yaptırıyorum ben.

Merhaba. Ben de kısa zaman önce başladım istanbulda yaptırıyorum şimdilik memnunum keşke yaptirmasaydim demiyorum

Bende yaptırmak istiyorum en kısa sürede.

Merhabalar,
Ben de bu cumartesi günü çene bölgesi için iğneli epilasyon için görüşmeye gideceğim ve uygun olursa başlayacağım. İz kalmasından çok korkuyorum. Daha iyi bir merkez bulursam fikrimi değiştirip oraya gidebilirim. Ben Beykozda oturuyorum. Gidebileceğim yerler Üsküdar, Kadıköy civarı. Bu civarda önerebileceğiniz güvenilir, tecrübe ettiğiniz bir merkez varsa paylaşabilir misiniz?

umarım dolandırıcılara denk gelmezsiniz ben gördüğüm her yere yazıyorum amacım sağlık bakanlığının bu işlere çekidüzen vermesini sağlamak ve oralara müşteri olarak gidenlerin sağlığının korunması 13 sene mersinde yüz bölgesine epiilasyon yaptırmış biri olarak pek çok kişi gelen müşteriyi dolandırmak içintüy köklerini yakmak yerine kişinin bile bile cildini ykıyor ve kökü yakılmadan tüyler cımbızla koparıldığı için köklerde kana oluyor ve bu kanda kıl kökünü besleyerek güçlendiriyor e güçlenen kılda her defasında daha tombul daha koyu renkli daha uzun çıkmaya başlıyor ve böyle oluncada yapan kişi başlıyor bahaneler uydurmaya işte sen sık sık gelmedin senin hormonların bozuk ondan böyle oluyr gibi yalanlar sıralamaya fakat inanmayın yalan hepsi bunlar müşteri anlamaz düşüncesi ile işi pişkinliğe veriyor sütte leke var kendilerinde yok.

ilk yaptırdığınız andan itibaren eksilme olması icap eder eksilme olması gerekirken var olanlar dahada güçlenmişse yada bir iki tel eksilipte kalanlarda güçlenme varsa yine dolandırılıyorsunuz ve oyalanıyorsunuz demektir.

dolandırıldığınızı anlamanın en iyi yolu şu eger epilasyon esnnaısında şiddetli ağrı duyuyorsanız iğneler cildinize saplanırken hatur hutur sesler çıkıyorsa ve yanma hissediyorsanız işte o kişi art niyetlidir çünkü dürüst çalışılırsa köklere doğru yerlerden girilirse müşteri pekte ağrı duymaz çok haifif belli belirsiz ama yanlış yerden giriliyorsa çıldırtan bir ağrı duya işte sizi kandırmak için yine yalanlar söylerler yok senin cildin gereğinden fazla sıkı ondan yok muaayyen dönemde çok can yanar fazla inanmayın belli dönemlerde hassasiyet olabilsede çıldırtacak şekil ağrı olamaz.

epilasyonda 2-3 günlük bir kızarıklık olabilir normal ama cil kendini aylarca onarmıyorsa işte cildiniz yanmıştır ve çok uzun yıllar iyileşmez o cilt ben daha evvel yaşadım 5 senede izler hafifledi tamamen silinmesi 10 sene ama ömür boyu kalıcı olanlarda var tabi başladığımda yakılıpta hala iyieşmeyenler var 13 sene oldu ama hala duruyor.

ayrıca dolandırıcılara denk gelirseniz sağlığada zararı var, kalp ve şekeri tetikliyor göz çevresine uzun yıllar uygulandığında gözleri bozuyor yüzün üst tarafında beynı besleyen sinizler var o bölgeye uzun yıllar yapıldığında hafızanız bal gibi hasar görür kulllanılan altın iğne adı altında o bakır iğneler kanser yapıyor, ciltte yağ dokuları yakıldığı için çökme oluyor yanaklarınız tombulluğunu yitirir ama bunlar dolandırıcılık niyeti ile kıl kökü yakılmak yerine cilt yakılırsa oluşan hasarlar.

Back