Işıkta inceledim baya baya çıkmış benimde 2.hafta olmadı daha,daha yaralar kabarıklar geçmeden içinden tüyler cıkmıs deforme olmaz mı bu şekilde?Bende igneliye gidiyorum yüzüm aynen senin ki gibi kizariyor ama bir hafta sonra geçiyor 2.hafta tuylerim cikmaya başlıyor
Uzmanım uzun yıllar bu işlemi uygulamış biri çene bölgesi için giden arkadaşlarım vardı ve memnunlardı.Benim tüm yüz boyun olduğu için tedirginim 2 hafta olmadan kökler çıkmaya başladı boynumda hala aynı kabartılar var yüzümdekiler de çıkmaya başladı.peki erken mi çıkmarı için bu kadar zaman?
Geçmiş olsun canım. İnşallah güzel sonuçlar alırsın.Eki Görüntüle 1940966 Merhabalar,bir Lazer epilasyon mağduru olarak yüzüm için iğneli epilasyona başladım.Bu konuda büyük tereddütlerim vardı.Çünkü hassas cilt yapısına sahibim ve lazer epilasyon sonrası problemler yaşadım.Ayva tüylerim kalınlaşıp çoğaldı ve tüm yüzüm kısaltılmaktan uçları kütleşen tüylerle doldu.
İğneli epilasyonda 3.turumu yaptırdım.İğne çelik uçlu,K3 yazıyor dış paketinde.Eski bi cihasanırım uzman ayak pedalıyla çalısıyor.
İlk turda çene hattımda ve cok az faul kısmında 20 dk çalışıldı.
2.Turda boyu bölgesi,faul bölesi çalışıldı 30 dk.ve boyun bölgemde kabartılar mevcut 12 gün oldu hala kabartılar geçmedi.Uzmanım cildimin hassas olduğunu,zamanla geçeceğini söyledi ama tedirginim.
Bugünse 3.turuma gittim boyun,çene,faul,yanak,üst elmacıklar çalışıldı.
Yine aynı şekilde kabardı cildim.Uzmanım krem önerdi .Kabuklanırsa eğer pudralamamı söyledi ama ilk aşamada irritasyonu önleyici krem aldım uzmanımdan.
Bu sefer yanaklarıma da çalışıldığu için korkuyorum pütür pütür kabarık kalır diye.Diğer seanslarda kabuklanmam olmamıştı.Ama dediğim gibi kabarıklar geçmedi
1 gün su değmiyorum en az.
Sizce bu normal mi? Bakım için ne tavsiye edersiniz?
Alex le biyik bolgenizi yaptirmak buyuk hata zatenBen vücuduma daha önceden özel bir hastanede alexandrite lazer yaptırdım %3o döküldü malesef.Sonra bir güzellik merkezinde ütüleme diod cihazıyla yüz dahil 12 seans aldım.Malesef yüzümü mahvettiler.Sözde bu sistem asla tüyleri tetiklemezdi,en acık tüyleri bile görebilirdi.Trimmerle kısalttıktan sonra zaten git gide sertleştiler ve yayıldılar.
İğneliye başladım son çare olarak.Lazer ışını cildin nemini çekip kurutuyormuş,benim cildim de matlaştı pürüzler oldu ,ergenliğimde cıkarmadığım sivilceleri cıkardım.Lazer mağduruyum kısaca.yüz için lazer asla.Sadece bıyık bölgem alexle incelmişti o kadar.Ama iğneli de bıyık bölgesini sona bırakacağım riski daha fazla olduğu için.
Sebep?Alex le biyik bolgenizi yaptirmak buyuk hata zaten
Alex aradaki inceleride kalinlastiriyor cogaltiyor. Diod sisteminde size dusuk joule uygulanmistir. Dokulme o yuzden olmaz olsada az dokulur.Sebep?
Ben hergün cımbızla alıyordum tek tek bıyık bölgesini hayli kalınlaşmıştı ve alex cihazı baya baya inceltmişti .Dökülmeler vardı.
Ütüleme diod sisteminde ise kısalan tüyler uzuyor ama bir tüylü dökülmüyordu.
Bende cimbiz yapmadan disari cikamayan biriydim ve benim sakaktan boynuma kadar vardi. 2 seans 1 kontrol oldu. 2.nci seansta 5.nci gun nerdeyse hepsi dokuldu. Artik aynaya bakmadan disari cikabiliyorum.Sebep?
Ben hergün cımbızla alıyordum tek tek bıyık bölgesini hayli kalınlaşmıştı ve alex cihazı baya baya inceltmişti .Dökülmeler vardı.
Ütüleme diod sisteminde ise kısalan tüyler uzuyor ama bir tüylü dökülmüyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?