Merhabalar,bir Lazer epilasyon mağduru olarak yüzüm için iğneli epilasyona başladım.Bu konuda büyük tereddütlerim vardı.Çünkü hassas cilt yapısına sahibim ve lazer epilasyon sonrası problemler yaşadım.Ayva tüylerim kalınlaşıp çoğaldı ve tüm yüzüm kısaltılmaktan uçları kütleşen tüylerle doldu.
İğneli epilasyonda 3.turumu yaptırdım.İğne çelik uçlu,K3 yazıyor dış paketinde.Eski bi cihasanırım uzman ayak pedalıyla çalısıyor.
İlk turda çene hattımda ve cok az faul kısmında 20 dk çalışıldı.
2.Turda boyu bölgesi,faul bölesi çalışıldı 30 dk.ve boyun bölgemde kabartılar mevcut 12 gün oldu hala kabartılar geçmedi.Uzmanım cildimin hassas olduğunu,zamanla geçeceğini söyledi ama tedirginim.
Bugünse 3.turuma gittim boyun,çene,faul,yanak,üst elmacıklar çalışıldı.
Yine aynı şekilde kabardı cildim.Uzmanım krem önerdi .Kabuklanırsa eğer pudralamamı söyledi ama ilk aşamada irritasyonu önleyici krem aldım uzmanımdan.
Bu sefer yanaklarıma da çalışıldığu için korkuyorum pütür pütür kabarık kalır diye.Diğer seanslarda kabuklanmam olmamıştı.Ama dediğim gibi kabarıklar geçmedi
1 gün su değmiyorum en az.
Sizce bu normal mi? Bakım için ne tavsiye edersiniz?
İğneli epilasyonda 3.turumu yaptırdım.İğne çelik uçlu,K3 yazıyor dış paketinde.Eski bi cihasanırım uzman ayak pedalıyla çalısıyor.
İlk turda çene hattımda ve cok az faul kısmında 20 dk çalışıldı.
2.Turda boyu bölgesi,faul bölesi çalışıldı 30 dk.ve boyun bölgemde kabartılar mevcut 12 gün oldu hala kabartılar geçmedi.Uzmanım cildimin hassas olduğunu,zamanla geçeceğini söyledi ama tedirginim.
Bugünse 3.turuma gittim boyun,çene,faul,yanak,üst elmacıklar çalışıldı.
Yine aynı şekilde kabardı cildim.Uzmanım krem önerdi .Kabuklanırsa eğer pudralamamı söyledi ama ilk aşamada irritasyonu önleyici krem aldım uzmanımdan.
Bu sefer yanaklarıma da çalışıldığu için korkuyorum pütür pütür kabarık kalır diye.Diğer seanslarda kabuklanmam olmamıştı.Ama dediğim gibi kabarıklar geçmedi
1 gün su değmiyorum en az.
Sizce bu normal mi? Bakım için ne tavsiye edersiniz?