- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 28
- Konu Sahibi zorunlualann
Yüzüme lazer serüvenim 2015 / 2016 yıllarında başladı , yüzdeki kıllarıma tüy sarartıcı sürerek çok mahvetmiştim , bir güzellik merkezi bulup orada yüzüme jel ardından lazer yaptılar maalesef ki tuyleri jilet ile kısalttılar. Oraya bir kez gittikten sonra cihaz maalesef kılları arttırdı , yüzüm artık erkek gibi olmuştu. Ardından alexandrite lazer buldum ( bu her yerde yok ) bu cihazda kıllı girip kılsız çıkmayı çok sevdim ve senelerce bu cihaz ile aydan aya lazere gittim.pandemi de iki sene keserek devam ettim ancak yine alexandrite başladım ve bir kez iğneli denemek istedim ve yüzüm mahvoldu çünkü yüzüme 3 saat çalışıldı . Bir kez gittikten sonra yüzüm haftalarca iyileşmedi , kızarıklar sivilceler lekeler kaldı ve tekrar alexandrşte lazere başladım, bugün ilk kez bir yere güvenerek iğneliye başladım , ablanın eli o kadar güzeldiki şimdi size ilk gittiğim yerdeki ve bugün gittiğim yerdeki iğneli epilasyon işlemini paylaşayım , bu gittiğim yerde ne bir kızarıjlık oldu ne başka bir şey bu mutluluğumu burada paylaşmak istedim.