• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İğneli Epilasyona Başladım..

Bende cimbiz yapmadan disari cikamayan biriydim ve benim sakaktan boynuma kadar vardi. 2 seans 1 kontrol oldu. 2.nci seansta 5.nci gun nerdeyse hepsi dokuldu. Artik aynaya bakmadan disari cikabiliyorum.
Ütüleme diod da bana kontrol olmadığını söylediler.13 seans oldu ama hala aynı.Zaten ordaki tecrübeli bi estetisyenleri bana yüzdeki sakal gibi kıllarn haricindeki tüyleri görecek cihazın olmadığını söyledi.Keşke hiç girişmeseydiniz dedi.
Sizin fayda görmenize çok sevindim.Ama ben bu sisteme inancımı kaybettim bir hayli yüksek ücret ödedim bir çok merkeze göre.

Ütüleme diod da bana kontrol olmadığını söylediler.13 seans oldu ama hala aynı.Zaten ordaki tecrübeli bi estetisyenleri bana yüzdeki sakal gibi kıllarn haricindeki tüyleri görecek cihazın olmadığını söyledi.Keşke hiç girişmeseydiniz dedi.
Sizin fayda görmenize çok sevindim.Ama ben bu sisteme inancımı kaybettim bir hayli yüksek ücret ödedim bir çok merkeze göre.
Birtek benim gittigim yer yapiyor galiba kontrol seansini. Ben simdilik memnunum. Hergun cimbizlanmaktan daha iyi

Ben çenede çok az bi bölgeyle bıyık bölgesine cımbız vurmuştum.Onlar kalındı.Zaten olmayan yerlerde dahi lazerle çoğaldı
Benimde cimbiz yuzunden yuzumun her yerinde daginik olarak var kalinlar bi gorseniz hak verirdiniz neden yaptirdigimi. Zaten yapan bayan dedi ki kalanlar icin igneliye yonlediricem sonra dedi. Mantikli geldi konusmalari. Yok su kadar seansta bitecek yok soyle olacak abartili seyler hic konusmadi

Benimde cimbiz yuzunden yuzumun her yerinde daginik olarak var kalinlar bi gorseniz hak verirdiniz neden yaptirdigimi. Zaten yapan bayan dedi ki kalanlar icin igneliye yonlediricem sonra dedi. Mantikli geldi konusmalari. Yok su kadar seansta bitecek yok soyle olacak abartili seyler hic konusmadi
Benim çok kalın değil ama sık siyah belirgindi.Boynumdakiler gölge gibi karartı veriyordu.Bana en baştan yüzde 80 bitcek cok memnun olcaksın garanti dediler.Sistemi övdüler yok dört mevsim yok acısız en ince kılları dahi görüyor diyerek .Çok büyük umutlarla başlamıştım.2 3 Seansta yüzüm tertemiz görünüyordu bir dahaki seansa doğru cıkıyorlardı yaklaşık 1 aya .Sonraki seanslarda yanmalar skarlar olustu.Benlerim koyulaştı.Kısacası bana yaramadı

Çıkan kıllarınızın aynı kıllar olduğuna emin misiniz ? Çünkü en az 2 ay bekletildiği takdirde cilt yüzeyine tüm kıllar çıkabilir. Genelde uygulamadan sonra daha önce cilt yüzeyine çıkmamış kıllar büyüme evresine girer ve çıkarlar. Yani aynı kıl olmayabilir. Uzmanınız düşük akımla veya kılı çekerek yapmadıysa alınan kılın bir hafta içinde çıkması da mümkün değil. Fotoğraflarda da anormal bir durum görünmüyor. Uygulama sonrası beklenen normal reaksiyonlar. Sabırlı olun. Cildinizi rahat bırakın. İlk üç gün su temas ettirilmemeli. Kabuk tuttuktan sonra da pudralamaya başlamalısınız. Kabuklar dökülene kadar krem vs yok ama su kabukları yerinden kaldırmayacak kadar değebilir. Kabuklar döküldükten sonra madecassol hametan vs kullanabilirsiniz. Sonrası bebek gibi bir cilt.
Merhaba bende dün iğneli epilasyona başladım ilk iğnenin girdigi yerler kabardı krem olarak thiocilline diye antibiyotik krem kullandım yapilan bolgelere 2 3 saat sonra ustleri minik minik kabuklandi siyah nokta gibi duruyor kullandigim krem dogru mu yoksa baska bisey mi kullanmaliyim ne kullanabilirim eger baska bisey kullanicaksam?

Merhaba bende dün iğneli epilasyona başladım ilk iğnenin girdigi yerler kabardı krem olarak thiocilline diye antibiyotik krem kullandım yapilan bolgelere 2 3 saat sonra ustleri minik minik kabuklandi siyah nokta gibi duruyor kullandigim krem dogru mu yoksa baska bisey mi kullanmaliyim ne kullanabilirim eger baska bisey kullanicaksam?

Eğer kabuk tuttuysa kabukları yumuşatacak krem, su vs hiç bir şey sürmeyin. Kabuklar kendiliğinden geçtikten sonra madecassol kullanabilirsiniz

Merhaba,5.turumu da tamamladım.Boynum hala pütür pütür eskisinden daha ince çıkıyorlar,fakat azalmaları tam gözlemleyemiyorum.Ayda 2 kez gidiyorum.en son 25 dk çalışıldı.Gelişmeleri yazacağım

Merhaba arkadaşlar dün 6. seansı yaptırdım yine 25 dk çalışıldı.Boynumdaki izler pütürler hiç geçmedi,azalıyor sönüyor ama her seansta tekrar yenileniyor.Şu ana kadar sadece incelme gözlemledim bazı bölgelerde.2 haftaya çıkıyorlar çıkmayanlarda diğer seansa kadar cıkıyor

Eklentiler

• IMG_2073[1].JPG
    IMG_2073[1].JPG
    29,1 KB · Görüntüleme: 304
8. turumu da yaptırdım arkadaşlar.İncelmeler var 16 dakika sürdü.Göz altlarımın kenarlaeına da girdik ince ama sıktı orayı seyrelttik orda minik gözenek skar var gibi umarım geçer.Boynum da baya incelme var.Ama 2 haftada bir gidiyorum hala

12. turumu da yaptırdım.Yanaklarımda tek tük delikler var ve de göz altlarımda yüzümde azalmalar var.Boynumdakiler de inceldi fakat boyun daha geç biteceği için devam ediyorum.

Canım son durum nasıl? Memnun musun? Ben de yuzume lazere gittim ve pişmanim.Şimdi iğneli yaptirmak istiyorum son çare ama korkuyorum tekrar hüsran yaşamayayim diye.Sendeki son durum nedir?

Canım son durum nasıl? Memnun musun? Ben de yuzume lazere gittim ve pişmanim.Şimdi iğneli yaptirmak istiyorum son çare ama korkuyorum tekrar hüsran yaşamayayim diye.Sendeki son durum nedir?
Gittiğim yere 15 16 tur oldu ama 1 ayı geçtiğimde kıllar yeniden çıkıyordu.Azalma çok azdı.Başka bir yere başladım bu yüzden.Şuan hala yüzüm ve boynumda çok var.Boşa gitmişim sanırım bunca zaman:(

Gittiğim yere 15 16 tur oldu ama 1 ayı geçtiğimde kıllar yeniden çıkıyordu.Azalma çok azdı.Başka bir yere başladım bu yüzden.Şuan hala yüzüm ve boynumda çok var.Boşa gitmişim sanırım bunca zaman:KK43:
Şimdi gittiğin yerinceleyince ne dedi yani iğneli de mi işe yaramıyor şuan kafayı yiycem :(((( Azalıyor inceliyor falan demiştin nereye gittin hangi şehir of çaresi yok mu

Şimdi gittiğin yerinceleyince ne dedi yani iğneli de mi işe yaramıyor şuan kafayı yiycem :KK43:((( Azalıyor inceliyor falan demiştin nereye gittin hangi şehir of çaresi yok mu

Merhaba mesajınızı gördüm umutsuzluğa düşmeyin iğneli epilasyon gerçekten etkili bir yöntem sabır ve maddi güce ihtiyaç duyuyor insan ben koltuk altı ve bacak için iğneli epilasyona gidiyorum ve ciddi anlamda fark görüyorum. Epey azaldı koltuk altına 10 seans bacak içinde 6 seans gittim şimdiye kadar

Şimdi gittiğin yerinceleyince ne dedi yani iğneli de mi işe yaramıyor şuan kafayı yiycem :KK43:((( Azalıyor inceliyor falan demiştin nereye gittin hangi şehir of çaresi yok mu
Şuan gittiğim uzman kıl köküne iyi girilmemiştir dedi,zaten arada hissediyordum zorladığını cımbızla çektiğini.
Başka bir yere geçtim bu yüzden.1 ay oldu ilk seansımı yaptıralı çıktılar.Demekki 1 yıl boşa gitmişim o yere:(

Back
X