• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İğneli epilasyon

abet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
2.245
5.854
158
Bşliyorum konunun yeri epilasyın bölümü ama binlerce kişinin baktığı bölüm bdv. Bu sebeple en azından birkaç saat konunun taşınmamasını rica ediyorum. Aylardır kola iğneli epilasyon yöntemini araştırıp duruyorum o yüzden bu da bir dert sayılır :süslü: yapam yaptıran araştıran varsa kol bölgesine iğneli epilasyon konusunda ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum. Allah ne erdiyse deyip saatlerce epilasyoncuda durup tek seferde tek kolu bitirmeyi dahi hedefliyorum. :ruh: Yorumlars göre hareket edeceğim :KK14:

Seneler öncesinde kollarıma iğneli epilasyon yaptırayım diyerek güzellik merkezinin yolunu tuttum büyük bir şevkle ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. 2. seanstan sonra iğneli epilasyonun bana göre olmadığını anladım. Canımı cok acıttı, bir de kolumda beyaz beyaz noktalar bıraktı. Çok belli olmasa da izleri hala var.

Tek seferde bir kolu bitirmek büyük yiğitlik. Böyle bir yiğit yerkürede var mı bilemiyorum. :)

Seneler öncesinde kollarıma iğneli epilasyon yaptırayım diyerek güzellik merkezinin yolunu tuttum büyük bir şevkle ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. 2. seanstan sonra iğneli epilasyonun bana göre olmadığını anladım. Canımı cok acıttı, bir de kolumda beyaz beyaz noktalar bıraktı. Çok belli olmasa da izleri hala var.

Tek seferde bir kolu bitirmek büyük yiğitlik. Böyle bir yiğit yerkürede var mı bilemiyorum. :)
Ay deme :KK57: tüyler bittimi bari :KK17:

Benimde boynumda 3 tane siyah tuy vardi onlar icin yaptirdim ama koyu renkli iz kaldi ve aylar sonra tekrar cikti.Komple kolunu tek seferde yaptirman icin direk narkoz alman lazim.

Yengem iğneliyi heryerine yaptırdı. Hiçbir yerde istediği sonucu alamadı. Tüyler yeniden geliyor. Acısı da cabası :(

Yaptiracagin yeri iyi arastir iz filan kalmasin sonra

selam arkadaşlar sırf iğneli epilasyon deneyimlerimi yazmak için üye oldum ve deneyimlerimi anlatarak yardımcı olmak istiyorum çunku bende iğneli epilasyondan zerre haberim yokken bu sitedeki neredeyse bütün mesajları okudum ama arayış içinde olan okadar fazla iken deneyimlerini anlatanlar da bi okadar yok burdaki önerilerden ve halamında önerisinden iki merkez değiştirdim ve bi senedir de devam ediyorum son merkeze.Ben hem genetik olarak fazla tüylüyüm zaten ve neredeyse yüzümle orta okuldan beri oynuyorum suan 25 yaşındayım ve bende bi çoğunuz gibi lazer mağduryum şöyle söyliyim okadar kötüydüki yüzüm yani nefret ediyorum şu kelimeden ama bildiğiniz sakal yani yanak boyun çene ve inanın bunun psikolojik çöküntüsü hiç birşeyde yok yüzüm gerçekten güzelken onu saklamak ya gündüz dışarı bile cıkmıyodum saç toplamayı bırak ve eğer benim gibi hisseden insanlar varsa sakın ama sakın ümitsiz olmayın.ilk seansıma gittiğimde bi buçuk saat sürdü ona ragmen bitmedi ilk seanslar bununda para israfı zaman israfı oldugunu düşüntürtecek size fakat devam edin sakın bırakmayın ilk seanslar neredeyse her hafta gittim.Mutlaka bünyeden bünyeye değişir ama boynum ilk seanstan sonra bidaha hiç cıkmadı ve zaten ben oyuzden pes etmedim yoksa okadar cok sey denedimki hiç sabrım yoktu bırakırdım onu görmesem ve uzun kıllardı boynumdakiler.Okadar uzun zamandır gidiyorum ki butun aşamaları hatırlayamıyorum ama sadece püf noktaları anlatayım bi kaç ay sonra gerçekten rahatladım fakat bu işin püf noktası hemn cıktığında daha kök güçlenmeden gitmek uzamasını beklemeyin ve YAPAN KİŞİ bu işin tek sırrı.İlk gittiğim yer halamın gidip bitirdiğini söylediği yer nişantaşındaki bu işi ilk yapan meşhur yer onu bırakmamın sebebi bana işi ticarete döktüğünü çok hissettirmesi yani ordada biterdi öle ama bana sanki para kazanmak için işi uzatıyolar gibi geldi ve dk sı daha pahalıydı.ikinci buldugum yeride saolsun yine sizin yorumlarınızdan buldum göztepede sahrayıyecidin orda fakat ordakilerden de hepsinden memnun kalmadım filizle başladım bu işe artık aramız okadar iyi olduki gerçekten güvendim ona ama oda hamile işten ayrıldı sonra ordan baska biri yaptı ondan hiç memnun kalmadım mesela asla yaptırmam bidaha ona ama sonra yine ordan birgül hamn var ondan memnun kaldım onla devam oda emekli olana kadar artık. iz kalıcak diyede korkmayın acıda yok makinayla alakalı sanırım cunku muğlada bikere yaptırıyım dedim allahım ölüyorum bu ne ya dedim.ayın sonunda bidaha gidicem 3 aydır sadecce 3 kıl var nerdeeen nereyeeee bu arada onlar bi yeni makina daha getirmiş daha pahalı son model oldugu için ama filiz bi farkı yok bana sorsan boşuna fazla verme demişti aklınızda bulunsun

Nasil tekrar cikiyor anlamadim. En son seansimin uzerinden 2.5 seneyi gecti ama yuzumde tuy yok. Konu sahibi yi bir uzman bulmalisiniz. Bu is oyle herkesin harci degil. Kolunuzdaki tuyler daha once islem gordu mu?

Merhabalar, benim bi sorum olacak ama burda ilaç ismi verebiliyor muyum bilemiyorum. Geçtiğimiz perşembe günü çene ve boyun bölgeme iğn. epilasyon yaptırdım. Yaptırdığım bayan bana ilk 3 gün kullanmam için prednol 30 mg almamı söyledi aldım ve 2 gündür boyun ve çene bölgeme kullanıyordum hiç bir belirtisi olmamasına rağmen dün bir anda boğazımda enfeksiyon oluştu şu an ne yemek yiyebiliyo ne su içebiliyorum tükürüğümü dahi yutkunamıyorum bile kortizonlu krem kullanıp bu tarz bir sorun yaşamış olan aranızda var mı acaba ???

Back