İğneli Epilasyon iğneli epilasyon

simon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.917
Puanlar
248
bu bölüme herkes yazacağını yazmış pek kimse uğramıyo sanırım ama yine de yazayım belki cevap veren bulunur :)

kızlar arkadaşımda pko diye bi hastalık çıkmış ve her yerinde tüylenme var
1 yıl içinde tüylü bi insan haline geldi
tüyler ince olduğundan lazer de yaptıramıyo çoğalır diye

ama bulunduğu yerde iğneli epilasyon yaptıracak biryer de yokmuş
istanbula gelmeyi ya da ankara da yaptırmayı düşünüyo ama benim sorum bu seansların arası ne kadar oluyo
yani sürekli gitmek gerekiyo mu
ve ne kadar sürede bitiyo

kız ona göre bi ayarlama yapacak ama bazıları yıllarca gittiğini bazıları ise 2-3 seansta bittiğni söylemiş kızın kafası karışmış

Son düzenleme:
bu kişiden kişiye değişen bir durumdur en net bilgi karşılıklı görüşmede verilebilir....

bu bölüme herkes yazacağını yazmış pek kimse uğramıyo sanırım ama yine de yazayım belki cevap veren bulunur :)

istanbula gelmeyi ya da ankara da yaptırmayı düşünüyo ama benim sorum bu seansların arası ne kadar oluyo

kız ona göre bi ayarlama yapacak ama bazıları yıllarca gittiğini bazıları ise 2-3 seansta bittiğni söylemiş kızın kafası karışmış
6 seansta bitmişti benim Tayfun Türkaslan 'a gittim ben. öneriirm tatlım , ha bi de gideceğin yer mutlaka bir poliklinik olsun.

6 seansta bitmişti benim Tayfun Türkaslan 'a gittim ben. öneriirm tatlım , ha bi de gideceğin yer mutlaka bir poliklinik olsun.

peki hangi şehirde yaptırdın canım
6 seans çok ta uzun değilmiş

arkadaşının bulunduğu şehir neresidir acaba

Genelde ayda 1 gidiliyor ama pko da hormon bozuklugundan tuylenme oluyor. Lazer hormon bozukluğunda faydali olamayabiliyor. Bunu da unutmayin. Once hormon tedavisi görsün arkadasiniz. Bende pkoluyum. Tuylenme bende de oldu rapor cikarttirdi doktorum tuylenme icin yurt disindan gelen cok pahali hormon ilaclari kullandim. Gecti o tuylenmeler. İlac sadece raporla veriliyor. Bas hekim dahil 5 doktordan imza lazim gercekten ihtiyac olduguna dair. 6-7 sene oldu ilaci hatirlaniyorum suan ama cok faydasini gordum...

Genelde ayda 1 gidiliyor ama pko da hormon bozuklugundan tuylenme oluyor. Lazer hormon bozukluğunda faydali olamayabiliyor. Bunu da unutmayin. Once hormon tedavisi görsün arkadasiniz. Bende pkoluyum. Tuylenme bende de oldu rapor cikarttirdi doktorum tuylenme icin yurt disindan gelen cok pahali hormon ilaclari kullandim. Gecti o tuylenmeler. İlac sadece raporla veriliyor. Bas hekim dahil 5 doktordan imza lazim gercekten ihtiyac olduguna dair. 6-7 sene oldu ilaci hatirlaniyorum suan ama cok faydasini gordum...

sizdeki ileri düzeyde bi tüylenme miydi
keşke ilacın adını hatırlayabilseydiniz
arkadaşıma normal doğum kontrol hapı verip yollamışlar

çok faydası olduğunu düşünmüyo
3-4 aydır kullanıyo sanırım
bikaç ay sonra başlamayı düşünüyodu
ama ayva tüyleri hafif hafif koyulaşıyomuş yine
ağda filan yaptırmadan direk iğneli yaptırmak istiyo
kökler güçlenmesin diye

sizdeki ileri düzeyde bi tüylenme miydi
keşke ilacın adını hatırlayabilseydiniz
arkadaşıma normal doğum kontrol hapı verip yollamışlar

çok faydası olduğunu düşünmüyo
3-4 aydır kullanıyo sanırım
bikaç ay sonra başlamayı düşünüyodu
ama ayva tüyleri hafif hafif koyulaşıyomuş yine
ağda filan yaptırmadan direk iğneli yaptırmak istiyo
kökler güçlenmesin diye

Bende boyun,gobek,bel kisminda ozellikle cok tuylenme oldu. Doktora gittim aynen dogum kontrol verdi yolladi. Baska bir doktora gittim o verdi ilaci. Tuyler hem döküldü hem de bir daha cikmadi. İgneli epilasyon acili bisey her tuyun dibine igne yapiyolar. Nasil dayanacak? Yuzundeyse eger tuyler yara bere icinde kalacak yuzu. Dedigim gibi hormonal tuylenmeye lazer etki etmiyor

Bende boyun,gobek,bel kisminda ozellikle cok tuylenme oldu. Doktora gittim aynen dogum kontrol verdi yolladi. Baska bir doktora gittim o verdi ilaci. Tuyler hem döküldü hem de bir daha cikmadi. İgneli epilasyon acili bisey her tuyun dibine igne yapiyolar. Nasil dayanacak? Yuzundeyse eger tuyler yara bere icinde kalacak yuzu. Dedigim gibi hormonal tuylenmeye lazer etki etmiyor

lazer zaten ayva tüylerine normalde de etki etmiyomuş
hatta tüyler yayılıyomuş yaptıranlar öyle diyo
o yüzden lazer yaptırmayacak

onda da göbek bel ve göğüs bölgesinde artmış iyice ve koyulaşmaya başlamış
sanırım herkeste bu şekilde oluyo
yüzde de var biraz ama belli değil fazla çok yakından bakınca görünüyo

ben sadece iğneli epilasyon çare diye duymuştum o yüzden iğneli yaptır dedim kıza
doktor tüyler dökülmez demiş çünkü ona

demek işini iyi bilen birine gitmek gerekiyo
siz doktorun adı ne hatırlıyo musunuz ve hangi şehirde yaşıyosunuz
eğer ilaç tüyleri döküyosa çok iyiymiş
iğneli hem çok masraflı hem acı hem de iz kalma korkusu var

lazer zaten ayva tüylerine normalde de etki etmiyomuş
hatta tüyler yayılıyomuş yaptıranlar öyle diyo
o yüzden lazer yaptırmayacak

onda da göbek bel ve göğüs bölgesinde artmış iyice ve koyulaşmaya başlamış
sanırım herkeste bu şekilde oluyo
yüzde de var biraz ama belli değil fazla çok yakından bakınca görünüyo

ben sadece iğneli epilasyon çare diye duymuştum o yüzden iğneli yaptır dedim kıza
doktor tüyler dökülmez demiş çünkü ona

demek işini iyi bilen birine gitmek gerekiyo
siz doktorun adı ne hatırlıyo musunuz ve hangi şehirde yaşıyosunuz
eğer ilaç tüyleri döküyosa çok iyiymiş
iğneli hem çok masraflı hem acı hem de iz kalma korkusu var

İgneli iz birakiyor evet,sivilce lekesi gibi. Kac yasinda arkadasiniz? Ben suan Mersinde yasiyorum ama İstanbulda oturuyordum,orda tedavi oldum. Doktorum sultangazi medical park hastanesinde mediha hanimdi. Hala ordami bilmiyorum. Ben 18-19 yaslarinda gittim,suan 26 yim :)

İgneli iz birakiyor evet,sivilce lekesi gibi. Kac yasinda arkadasiniz? Ben suan Mersinde yasiyorum ama İstanbulda oturuyordum,orda tedavi oldum. Doktorum sultangazi medical park hastanesinde mediha hanimdi. Hala ordami bilmiyorum. Ben 18-19 yaslarinda gittim,suan 26 yim :)

24 yaşında olması lazım
maraşta oturuyo şuan
ama sırf bunun istanbula gider heralde
zaten iğneli için de ankara ya da istanbula gidecekti mecburen
ben doktorun ismini bi söyliyim umarım bulur
çok teşekkür ederim
biz tek çare iğneli sanıyoduk iyi oldu söylediğiniz

doktorun soyadını biliyo musunuz peki

24 yaşında olması lazım
maraşta oturuyo şuan
ama sırf bunun istanbula gider heralde
zaten iğneli için de ankara ya da istanbula gidecekti mecburen
ben doktorun ismini bi söyliyim umarım bulur
çok teşekkür ederim
biz tek çare iğneli sanıyoduk iyi oldu söylediğiniz

doktorun soyadını biliyo musunuz peki

Dedim ya cok oldu hic hatirlamiyorum ki :( devlet hastanesinde bu konuda pek ilgilenmiyorlar ozel hastaneye gitsin arkadasiniz. Ayrica igneli icin illa istanbul sart degil. Malatyaliyim ben, Maraşa da cok yakin zaten oraya gitsin. Malatya her konuda cok gelisti. Orda var igneli epilasyon yapan yerler

Dedim ya cok oldu hic hatirlamiyorum ki :KK43: devlet hastanesinde bu konuda pek ilgilenmiyorlar ozel hastaneye gitsin arkadasiniz. Ayrica igneli icin illa istanbul sart degil. Malatyaliyim ben, Maraşa da cok yakin zaten oraya gitsin. Malatya her konuda cok gelisti. Orda var igneli epilasyon yapan yerler

evet devlette genelde doğum kontrol hapı verip yolluyolarmış
hasta çok olunca doktor da sallıyo heralde

o daha çok burdan bakıp tavsiye edilen kişilere gidecekti
iz kalır diye korkutmuşlar çünkü
çevre illeri pek bilmiyo sanırım genelde hep istanbul ve ankarada oturanlar tavsiyelerde bulunmuş
ama bi söyleyeyim araştırsın
çünkü hakikaten çok uzak kalıto ankara istanbul filan
yakın bi yer olsa günübrlik gidip gelebilir

ben hastanenin ismini sölerim ona telefon edip sorar
eğer doktor ordaysa randevu alıp gider artık
çok teşekkür ederim

evet devlette genelde doğum kontrol hapı verip yolluyolarmış
hasta çok olunca doktor da sallıyo heralde

o daha çok burdan bakıp tavsiye edilen kişilere gidecekti
iz kalır diye korkutmuşlar çünkü
çevre illeri pek bilmiyo sanırım genelde hep istanbul ve ankarada oturanlar tavsiyelerde bulunmuş
ama bi söyleyeyim araştırsın
çünkü hakikaten çok uzak kalıto ankara istanbul filan
yakın bi yer olsa günübrlik gidip gelebilir

ben hastanenin ismini sölerim ona telefon edip sorar
eğer doktor ordaysa randevu alıp gider artık
çok teşekkür ederim

Evet,devlette bana da aynisini yaptilar. Ozelde parayi bastigin icin her turlu ilgileniyorlar. Cok gecmis olsun arkadasiniza,iyi gunler :)

Lazer yıllarca bende sürdü ki bende pko hastasıyım aynı dertten muzdaribiz arkadaşınızla lazer epilasyon kesinlikle önermiyorum ben yüzüme yaptırdım bıraktığım gibi geri çıktılar tek fark incelmişlerdi ve yüzüme yayılmışlardı. Bilindik lüks bir mekanda yaptırdığım halde genelde vücutta iyi sonuç alındığı söyleniyor bilemiyorum. İğneli epilasyona başladım 4 ay falan oluyor herkesin yüzüne göre değişir tabi ki ben 1 saatlik randevuya giriyorum ayda bir kere doğru olanda ayda bir kere olması yüz anca kendini buluyor çünkü pko hastası olduğu için normal insanlara göre bizim bitme süremiz daha da uzayabilir yine vücudun etkileriyle alakalı bunlar. Doğum kontrol hapından başka bir şey önermiyorlar ergenliğe girdiğimden beri aralarda aylarca bırakıp tekrar başlamış biri olarak durum bu :)

Evet,devlette bana da aynisini yaptilar. Ozelde parayi bastigin icin her turlu ilgileniyorlar. Cok gecmis olsun arkadasiniza,iyi gunler :)

canım arkadaşım hastenedeki doktor isimlerine bakmış ama sadece cildiye bölümünde mediha diye bi doktor varmış
sen kadın doğum bölümüne gitmiştin değil mi

canım arkadaşım hastenedeki doktor isimlerine bakmış ama sadece cildiye bölümünde mediha diye bi doktor varmış
sen kadın doğum bölümüne gitmiştin değil mi
Evet kadin dogum uzmani. Dedim ya ben kac sene once gittim,belki de orda degildir artik

Back