İğneli Epilasyon

laraY

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2013
23
2
16
34
Bursa
Arkadaşlar merhaba ben yeniyim buralarda epilasyon hakkın da bir çok derdiniz olduğunu gördüm ama hiç biri cvplanmamış zamanında bende çok çektim gitmediğim lazer merkezi kalmadı yüzümü yaktılar falan filan zaten lazerin ne kadar tehlikeli olduğunu bilen biliyo çakırhamam da bir yer buldum beni oraya allah gönderdi acıdı heralde halime :25: neyse size lazer gibi bilmem kaç seansta biter gibi saçma sapan şeyler söylemiyolar jilet vurduruyolar kocalarınız babalarınız gibi geziyosunuz ama iğneli öyle değil 1 sene hiç aksatmıyosunuz ve sonuç mükemmel kaymak gibi bir cilt ben 5 seneye yakındır çok rahatım 1 tane bile çıkmadı allah onlardan razı olsun kesinlikle gözünüz kapalı gidebilirsiniz salonun ismi Elegance güzellik salonu eğer yardımcı olabilirsem çok mutlu olurum hepinize geçmiş olsun :54:

Ben de yaklaşık iki hafta önce göğüs çevreme yaptırdım.Korktuğum kadar acılı değilmiş fakat vücuda elektrik verilmesi o bölgede zararlı olabilir belki.Göğsümde bir kitle vardı aldırmıştım işlem sonrası birkaç gün sızladı o bölge.

Arkadaşlar merhaba ben yeniyim buralarda epilasyon hakkın da bir çok derdiniz olduğunu gördüm ama hiç biri cvplanmamış zamanında bende çok çektim gitmediğim lazer merkezi kalmadı yüzümü yaktılar falan filan zaten lazerin ne kadar tehlikeli olduğunu bilen biliyo çakırhamam da bir yer buldum beni oraya allah gönderdi acıdı heralde halime :25: neyse size lazer gibi bilmem kaç seansta biter gibi saçma sapan şeyler söylemiyolar jilet vurduruyolar kocalarınız babalarınız gibi geziyosunuz ama iğneli öyle değil 1 sene hiç aksatmıyosunuz ve sonuç mükemmel kaymak gibi bir cilt ben 5 seneye yakındır çok rahatım 1 tane bile çıkmadı allah onlardan razı olsun kesinlikle gözünüz kapalı gidebilirsiniz salonun ismi Elegance güzellik salonu eğer yardımcı olabilirsem çok mutlu olurum hepinize geçmiş olsun :54:

ben yazım bıyıgma igneli epilasyona gittim pişman oldum iz kaldı bıraktım onun yerine koltuk altıma yapacagım orası güneş gormediği icin sorun olmaz die umut ediyorum.

ben yazım bıyıgma igneli epilasyona gittim pişman oldum iz kaldı bıraktım onun yerine koltuk altıma yapacagım orası güneş gormediği icin sorun olmaz die umut ediyorum.[/QU

Merhaba geçmiş olsun nereye gittiniz acaba? ben elegance'dan çok memnun kaldım benimede cildim hassas ona göre krem verdiler hiç bir sorun yaşamadım

ben yazım bıyıgma igneli epilasyona gittim pişman oldum iz kaldı bıraktım onun yerine koltuk altıma yapacagım orası güneş gormediği icin sorun olmaz die umut ediyorum.

Merhaba geçmiş olsun nereye gittiniz acaba? ben elegance'dan çok memnun kaldım benimede cildim hassas ona göre krem verdiler hiç bir sorun yaşamadım

Geçmiş olsun sizi anlayabiliyorum lazer yaptırmıştım şu an bende koltuk altına iğneliye gidiyorum nereye gittiniz bilmiyorum ama ben elegance güzellik salonunu duymuştum araştırdım çevremden baya bi methini duydum pudraya gitmek istedim ama önermediler orayı burayı tavsiye edebilirim.

Buraya da konu açılmış kendimi yazmaktan alamıyorum benim canım çok yandı sizin yanmasın bir kişiye bile yardımcı olabilirsem çok sevinirim Bursa'da bi çok yere gittim biri yüzümü yaktı biri bacaklarımda delikler bıraktı pudra pudra diye okudum her yerde bi bilene sor da git dimi ben direk gittim bi güzel de iz bıraktılar ama sonunda tavsiyeyle gittim herkese tavsiye edebiliceğim bi tek yer var Elegance güzellik salonu başkası yalan arkadaş onlara minnettarım bu arada yüzümdeki yanık izlerini de giderdiler bana Elegance'ı tavsiye eden kuzenim Nidaaa cansın caann :16:

Back