• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iğneli epilasyon

canim bende 17 yasindayim bende igneli yaptiriyorum ama favorilerime ve biyik bolgeme. ama bana evde annem yapiyor cokta ise yaradi kucuk tuyler yok oldu, buyuklerde kuculdu ama hala bitmedi, 1 yildir yapiyor ayda 1anca vakit buluyoruz. benim aci esigim dusuk diye az voltla aliyor yoksa coktan bitmisdi )) ama yaptiricaksan iyice arastir canim gittigin yeri. annem gencken gitmis 2 uzmana (sozde uzmanlar) ikiside delik desik etmis yuzunu kalin ignelerle hemde hepsini yakmiyorlarmis. 1 tuy yakip 2 tuyde oylesine kopariyormus bilerek musteri elinde tutmak icin. annemde sonunda kende cihaz aldirdi evde yapiyor, ama bana speyle uyusturup yapiyo

bide ben azeriyim canim eger turkcede yanlislar yaptiysam (yapmisimdir kesin) kusura bakma

yok canım sorun değil benim de yanaklarımda var sen deyince korktum çok şanslısın kıymetini bil :))

dogrusu onceden her epilasyonda isyan ederdim benim gunahim neydi diye )) ama artik aklim basima geldi. canim sende iyice arastir igneli yaptir bence hem gencsin diye izler cabuk biter, hucrelerimiz hizli yenileniyo, hic cimbiz falan deydirme yanagna daha cok artar tuyler

Back