İğneli Epilasyon İğneli Epilasyon Yasaklandı Mı???

semen85

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
7
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Yüz bölgemdeki ince uzun koyu renk tüyler için araştırma yapmaya başladım. İstanbul Anadolu yakasında oturduğum için Ümraniye civarındaki güzellik merkezlerine gidip fikir alıyorum. Yüzümdeki tüyleri ince ve uzun olduğu için alex. lazer önermiyorlar.
İlk gittiğim yer tüylerimin ince ve yumuşak olduğu için iğneli epilasyon önermişti, tüylerim çok sık olduğu için ara ara gireriz demişti.
İkinci gittiğim yer diyot lazer önerdi, önce traşlama yapıp sonra diyot lazer uygulayacağını söyledi.
üçüncü gittiğim yer de diyot önerdi ve iğneli epilasyonun yasaklandığını söyleyip, iğneli epilasyon makinamı kaldırdım dedi.
Çok kararsız kaldım, herkes farklı şeyler söylüyor. Tüm yüzümdeki ince uzun ve yumuşak koyu renk tüylerimden hangi yöntemle kurtulabilirim. Tecrübeli olan arkadaşlarımdan yardım bekliyorum.

ne alaka ya iğneli neden yasaklansın ki??ben aralık ayından beri gidiyorum.ve burdaki bir sürü arkadaş gidiyo yani o kadın üfürmüş biraz sen burdan araştır anadolu yakasında handan hanımı tavsiye ediyolardı.eğer avrupa yakasına geçerim diyosan ben zeynep polata gidiyorum mecidiyeköyde ve son derece memnunum.bu arada sakın ha sakın lazer yaptırma.ben yaptırdım aksine çoğalttı ve sertleşti.şimdi iğneliyle uğraşıyorum.senin ki hiç işlem görmediği için daha çabuk biter şanslısın

İnternette araştırdım yasaklı olduğuna dair bir ibare bulamadım. Çok kararsız kaldım. Hala araştırmalara devam ediyorum.
Tüm yüzüme diod yaptırmayı düşünüyorum açıkcası ama ince tüyleri kalınlaştırıp artırmasından korkuyorum,

Yaz geldiği için iğneli epilasyonda kabuklanma ve iz kalır diye düşünüyorum. Sizde öyle birşey oldu mu ?

ya cok kabuklanma olmuyo.zaten cabuk dokuluo ki seninkiler inceymis cok kabuklanma olmaz die dusunuorum ben.

Yüzünüze iğneli epilasyon dışında hiçbir şey yaptırmayın çok pişman olursunuz. Lazer veya IPL gibi makinalarla uygulama yaptırırsanız benim gibi daha fazla ve kalınlaşmış tüye sahip olursunuz. İyi bir uzman bulup iğneli ile kurtulun. Ben iğnli epilasyonla kurtuldum ve en başından iğneli epilasyon yaptırmadığım için pişmanım.

Son düzenleme:

aynı şekilde ben de yüzüne lazer yaptırıp muzdarip olanlardanım. nerede yaptırdın acaba iğneli epilasyonu?

kurtuldum derken kaç seansta kurtuldun canım biraz açsana sunu. ben de 8 seans lazerden sonra sadece inceldiler ama sayıları arttı. iğneli de o kadar sürecekse yetti gaaariiii

kurtuldum derken kaç seansta kurtuldun canım biraz açsana sunu. ben de 8 seans lazerden sonra sadece inceldiler ama sayıları arttı. iğneli de o kadar sürecekse yetti gaaariiii

igneli epilasyon sabir isteyen bi surec. en az1 sene gitmen gerek.ben 6 aydir falan gidiorum ve 10 seans oldu yuzumdeki lazer yuzunden kalinlasan ve dagilan tuylerim yari yariya azaldi ve inceldi.memnunum ben kisacasi.

igneli epilasyon sabir isteyen bi surec. en az1 sene gitmen gerek.ben 6 aydir falan gidiorum ve 10 seans oldu yuzumdeki lazer yuzunden kalinlasan ve dagilan tuylerim yari yariya azaldi ve inceldi.memnunum ben kisacasi.

kizlar selam.

Nerede kime gittiginizi paylasirsaniz cok seviniriz. ve ignelinin uygulanmasiyla ilgili bilmemiz, dikkat etmemiz gereken seylerde bizi onceden uyarirsaniz sevinirim.
Iletisim bilgilerini alabilir miyiz? Bir de ayip olmazsa maliyeti ne kadar?

Sagolun

ben mecidiyekoyde zeynep polata gidiorum.7 ay olcak nerdeyde.cok memnunum ben.dakikasi 1.75 tl canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…