• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İğneli Epilasyon Yasaklandı Mı???

semen85

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
7
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Yüz bölgemdeki ince uzun koyu renk tüyler için araştırma yapmaya başladım. İstanbul Anadolu yakasında oturduğum için Ümraniye civarındaki güzellik merkezlerine gidip fikir alıyorum. Yüzümdeki tüyleri ince ve uzun olduğu için alex. lazer önermiyorlar.
İlk gittiğim yer tüylerimin ince ve yumuşak olduğu için iğneli epilasyon önermişti, tüylerim çok sık olduğu için ara ara gireriz demişti.
İkinci gittiğim yer diyot lazer önerdi, önce traşlama yapıp sonra diyot lazer uygulayacağını söyledi.
üçüncü gittiğim yer de diyot önerdi ve iğneli epilasyonun yasaklandığını söyleyip, iğneli epilasyon makinamı kaldırdım dedi.
Çok kararsız kaldım, herkes farklı şeyler söylüyor. Tüm yüzümdeki ince uzun ve yumuşak koyu renk tüylerimden hangi yöntemle kurtulabilirim. Tecrübeli olan arkadaşlarımdan yardım bekliyorum.

ne alaka ya iğneli neden yasaklansın ki??ben aralık ayından beri gidiyorum.ve burdaki bir sürü arkadaş gidiyo yani :49: o kadın üfürmüş biraz :52: sen burdan araştır anadolu yakasında handan hanımı tavsiye ediyolardı.eğer avrupa yakasına geçerim diyosan ben zeynep polata gidiyorum mecidiyeköyde ve son derece memnunum.bu arada sakın ha sakın lazer yaptırma.ben yaptırdım aksine çoğalttı ve sertleşti.şimdi iğneliyle uğraşıyorum.senin ki hiç işlem görmediği için daha çabuk biter şanslısın :34:

ne alaka ya iğneli neden yasaklansın ki??ben aralık ayından beri gidiyorum.ve burdaki bir sürü arkadaş gidiyo yani :49: o kadın üfürmüş biraz :52: sen burdan araştır anadolu yakasında handan hanımı tavsiye ediyolardı.eğer avrupa yakasına geçerim diyosan ben zeynep polata gidiyorum mecidiyeköyde ve son derece memnunum.bu arada sakın ha sakın lazer yaptırma.ben yaptırdım aksine çoğalttı ve sertleşti.şimdi iğneliyle uğraşıyorum.senin ki hiç işlem görmediği için daha çabuk biter şanslısın :34:

İnternette araştırdım yasaklı olduğuna dair bir ibare bulamadım. Çok kararsız kaldım. Hala araştırmalara devam ediyorum.
Tüm yüzüme diod yaptırmayı düşünüyorum açıkcası ama ince tüyleri kalınlaştırıp artırmasından korkuyorum,

Yaz geldiği için iğneli epilasyonda kabuklanma ve iz kalır diye düşünüyorum. Sizde öyle birşey oldu mu ?

ya cok kabuklanma olmuyo.zaten cabuk dokuluo ki seninkiler inceymis cok kabuklanma olmaz die dusunuorum ben.

İnternette araştırdım yasaklı olduğuna dair bir ibare bulamadım. Çok kararsız kaldım. Hala araştırmalara devam ediyorum.
Tüm yüzüme diod yaptırmayı düşünüyorum açıkcası ama ince tüyleri kalınlaştırıp artırmasından korkuyorum,

Yaz geldiği için iğneli epilasyonda kabuklanma ve iz kalır diye düşünüyorum. Sizde öyle birşey oldu mu ?[/QUOTE
beş yıl boyunca tüyylerimi alex ve diodeyle bitirmeye çalıştım kollarım ve göbek bölgesi bitmesinden vazgeçtim inanılmaz coştu çok kötü hale geldi koltukaltı ve bikinibölgemse coşmadı ama bitmedi sadececok inceldi rengiaçıldı buda bana yeter diyen o bölgelerine deneyebilir en azından çok tatmin olmasada piş man olmaz ama kol göbek ve yüz bölgesine alex yada diode hangisini yaptırsan çok pişman olursun arkadaşım benden söylemesi tüm lazer maceramdan sonra iğneliye başladım kollarım şu anda çok güzel oldu göbeğimde azaldı sana kolay gelsin

Yüzünüze iğneli epilasyon dışında hiçbir şey yaptırmayın çok pişman olursunuz. Lazer veya IPL gibi makinalarla uygulama yaptırırsanız benim gibi daha fazla ve kalınlaşmış tüye sahip olursunuz. İyi bir uzman bulup iğneli ile kurtulun. Ben iğnli epilasyonla kurtuldum ve en başından iğneli epilasyon yaptırmadığım için pişmanım.

Son düzenleme:
Yüzünüze iğneli epilasyon dışında hiçbir şey yaptırmayın çok pişman olursunuz. Lazer veya IPL gibi makinalarla uygulama yaptırırsanız benim gibi daha fazla ve kalınlaşmış tüye sahip olursunuz. İyi bir uzman bulup iğneli ile kurtulun. Ben iğnli epilasyonla kurtuldum ve en başından iğneli epilasyon yaptırmadığım için pişmanım.

aynı şekilde ben de yüzüne lazer yaptırıp muzdarip olanlardanım. nerede yaptırdın acaba iğneli epilasyonu?

kurtuldum derken kaç seansta kurtuldun canım biraz açsana sunu. ben de 8 seans lazerden sonra sadece inceldiler ama sayıları arttı. iğneli de o kadar sürecekse yetti gaaariiii

kurtuldum derken kaç seansta kurtuldun canım biraz açsana sunu. ben de 8 seans lazerden sonra sadece inceldiler ama sayıları arttı. iğneli de o kadar sürecekse yetti gaaariiii

igneli epilasyon sabir isteyen bi surec. en az1 sene gitmen gerek.ben 6 aydir falan gidiorum ve 10 seans oldu yuzumdeki lazer yuzunden kalinlasan ve dagilan tuylerim yari yariya azaldi ve inceldi.memnunum ben kisacasi.

Yaz geldiği için iğneli epilasyonda kabuklanma ve iz kalır diye düşünüyorum. Sizde öyle birşey oldu mu ?[/QUOTE
beş yıl boyunca tüyylerimi alex ve diodeyle bitirmeye çalıştım kollarım ve göbek bölgesi bitmesinden vazgeçtim inanılmaz coştu çok kötü hale geldi koltukaltı ve bikinibölgemse coşmadı ama bitmedi sadececok inceldi rengiaçıldı buda bana yeter diyen o bölgelerine deneyebilir en azından çok tatmin olmasada piş man olmaz ama kol göbek ve yüz bölgesine alex yada diode hangisini yaptırsan çok pişman olursun arkadaşım benden söylemesi tüm lazer maceramdan sonra iğneliye başladım kollarım şu anda çok güzel oldu göbeğimde azaldı sana kolay gelsin

Merhaba kizlar,

bende 5 yildir 50 kusur seanslik cesitli makinerler diot, alex., ndax max denedigim lazer epilasyon macerami paylasmak istiyorum.
Ben Lise son sinifta basladim. 17-18 yaslar aslinda cok erken. Maalesef tabii bunu cok sonra ogrendim. Lazer yaptiracaklara tavsiyem en az 20 yasini beklemeleri.
Ben tum yuzume, koluma, genitale, bacaklarima yaptirdim. Oncelikle hem herkesin tedaviye verdigi sure ve etki farkli hem de herkesin bolgesi de farkli.
Dedigim gibi ben yillarca farkli cok yer denedim, cok seanslara girdim. O zmn bu kadar yaygin da degildi. Kim ne dediyse inandik. Neyse ben cok cektim. Nacizane tavsiylerim soyle:

1-) kesinlikle once doktora gidin ve hormon testi yaptirin killamalarin sebebi cesitli bozukluklar olabilir.
2-) Tum yuzunuze daha once yaptirmadiysaniz ve cok kalin, koyu degilse kesinlikle baslamayin. Benimkiler sonradan costu hem daha fazla hem daha uzun cikti, yer yer kalinlasti.
3-) Icinize sinmeyen birsey oldugunda kesinlikle soyleyin, bilgi isteyin. Mumkunse ayni estetisyenle devam edin.
4-) Kesinlikle duzenli gidin.
5-) tamamen bitme diye birsey yok. Bunu kabullenenin. Belki igneliyle onu bilmiyorum.

Ben kol, bacak ve koltuk altimdan memnunum. Tabiii 50 kusur seansatan sonra bile tam bitmedi. Ama genel sonuctan memnunum sayilir sekilde kaldi.

benim sorunum yuzumde. Resmen sakallandim. Benim icin lazere gitmek fobiye donustu ama bu saatten sonra baska bir uygulama yapamam. Igneli denemek istiyorum yuzume. Anadoludayim. Cok zaman, enerji ve para harcadim. Artik bir sonuc almak istiyorum. Bu konuda bazi isimler var ama o kisilere ulasma konsuunda yardimci olursaniz sevinriim. Artik sokaga cikmak istemiyorum. Igeneliden de korkuyorum. Nasil bir uygulama caniniz ne kadar yaniyor? Maliyeti yaklasik nedir? Tesekkur ederim. Herkese killarindan kurtulmasini diliyorum

igneli epilasyon sabir isteyen bi surec. en az1 sene gitmen gerek.ben 6 aydir falan gidiorum ve 10 seans oldu yuzumdeki lazer yuzunden kalinlasan ve dagilan tuylerim yari yariya azaldi ve inceldi.memnunum ben kisacasi.

kizlar selam.

Nerede kime gittiginizi paylasirsaniz cok seviniriz. ve ignelinin uygulanmasiyla ilgili bilmemiz, dikkat etmemiz gereken seylerde bizi onceden uyarirsaniz sevinirim.
Iletisim bilgilerini alabilir miyiz? Bir de ayip olmazsa maliyeti ne kadar?

Sagolun

kizlar selam.

Nerede kime gittiginizi paylasirsaniz cok seviniriz. ve ignelinin uygulanmasiyla ilgili bilmemiz, dikkat etmemiz gereken seylerde bizi onceden uyarirsaniz sevinirim.
Iletisim bilgilerini alabilir miyiz? Bir de ayip olmazsa maliyeti ne kadar?

Sagolun

ben mecidiyekoyde zeynep polata gidiorum.7 ay olcak nerdeyde.cok memnunum ben.dakikasi 1.75 tl canim.

Back