Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba kızlar ben iğneli epilasyona başlıcam bıyık ve sakallara sizce ortalama kaç dakika sürer daha önce sadece bu bölgelere yaptıran varsa kaç dakika sürmüştü lütfwn yardımcı olursanız sevinirim
merhaba kızlar ben iğneli epilasyona başlıcam bıyık ve sakallara sizce ortalama kaç dakika sürer daha önce sadece bu bölgelere yaptıran varsa kaç dakika sürmüştü lütfwn yardımcı olursanız sevinirim
İlk cevaba katılmakla birlikte ben yüzümdeki tüylere iki saat boyunca yaptırmama rağmen yüzümün çoğu bölgesi duruyordu. Benim ayva tüyler sık ve kahverengidir. Sonra bir iki seans daha gittim, baktım baş olmuyor, hem de iz kalıyor, sarartıcı ile sarartmaya başladım. S.H. marka bir buçuk iki ay idare ediyor, tüyleri de uzatmıyor. Rengi koyulaştıkça yapıyorum