• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon iğneli epilasyon yaptırmalımıyım?????

esranazzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
92
1
46
İstanbul
kızlar çok kararsız kaldım iğneli epilasyon konusunda.6 seans lazer epilasyona gittim bikini ve koltuk altında koltuk altı tüylerim bitti fakat bikini bölgesinde çok ince zayıf tüylerimin kaldığını artık seansların işe yaramayacağını söyledeler bana iğneli epilasyon yaptırmamı tavsiye etti gittiğim yerdeki doktor.ama ben acısına dayanabilirmiyim bilmiyorum lazerde hiç sıkıntı çekmedim sizce napmalıyım...

kızlar çok kararsız kaldım iğneli epilasyon konusunda.6 seans lazer epilasyona gittim bikini ve koltuk altında koltuk altı tüylerim bitti fakat bikini bölgesinde çok ince zayıf tüylerimin kaldığını artık seansların işe yaramayacağını söyledeler bana iğneli epilasyon yaptırmamı tavsiye etti gittiğim yerdeki doktor.ama ben acısına lazerdendayanabilirmiyim bilmiyorum lazerde hiç sıkıntı çekmedim sizce napmalıyım...[/QUOa

lazerden daha az acıyor:)ben emla kremde kullanmıştım o dahada az hissetmeni sağlıyor korkulacak bir acı yok

kızlar çok kararsız kaldım iğneli epilasyon konusunda.6 seans lazer epilasyona gittim bikini ve koltuk altında koltuk altı tüylerim bitti fakat bikini bölgesinde çok ince zayıf tüylerimin kaldığını artık seansların işe yaramayacağını söyledeler bana iğneli epilasyon yaptırmamı tavsiye etti gittiğim yerdeki doktor.ama ben acısına lazerdendayanabilirmiyim bilmiyorum lazerde hiç sıkıntı çekmedim sizce napmalıyım...[/QUOa

lazerden daha az acıyor:)ben emla kremde kullanmıştım o dahada az hissetmeni sağlıyor korkulacak bir acı yok

sağol canım bakalım güvenilir bir yer bulabilirsem gidicem gibi

Back