- Konu Sahibi NURAYYILDIZ
-
Verdiği bilgilerde yanlış bilgi göremedim ve tamamıyla haklı olduğunu gördüm sonuçta sırf para kazanmak uğruna insanların sağlıklarıyla oynamaya kalkan insanların ciltlerini mahveden ve sonra karşılarında bir yetkili bulamayıp dahada sıkıntıya giren çok insan varbence güzellik uzmanı olarak sizinde daha güzel birşeyler yazmanızı beklerdim.. güzellik uzmanı olabilirsiniz ama estetisyen veya cilt uzmanı değilsiniz. banda aynı şekilde söyleyeceksiniz ama farkındaysanız estetisyen güzellik uzmanıyla farklı ve gerçekten güzellik uzmanından yüksek konumda...
saygılar
ayrıca forum başlığı açanı şahsen hiç birşekilde tanımıyorum forumdaki yorumlarımdan anlaşılır.
Verdiğin destek için çok teşekkür ederim umarım kısmet olur bir gün biryerde karşılıklı oturup bir kahve içeriz insan ilişkilerinin erezyona uğradığı bu günlerde hiçte fena olmaz.nuraycım gercekten dogru nktoya parmak bassmıssın bencede maddı kaygıları nedenıyle ne yazıkkı yetkısı olmayan bı cok konuda musterılere uygulama yapıyolar bende bu konuda cok rahatsızım bız estetısyenler ılk once ınsanı ılıskılere onem vermelıyız.ınsanları dogru bılgılendırmelıyız.salonumuza gelen musterılere hesap cuzdanı gbı gormemelıyız ama bunu uygulayan cok az meslektaslarımız var ne yazıkkı....
Verdiğin destek için çok teşekkür ederim umarım kısmet olur bir gün biryerde karşılıklı oturup bir kahve içeriz insan ilişkilerinin erezyona uğradığı bu günlerde hiçte fena olmaz.
Sağlıcakla kal.
Verdiği bilgilerde yanlış bilgi göremedim ve tamamıyla haklı olduğunu gördüm sonuçta sırf para kazanmak uğruna insanların sağlıklarıyla oynamaya kalkan insanların ciltlerini mahveden ve sonra karşılarında bir yetkili bulamayıp dahada sıkıntıya giren çok insan varbence güzellik uzmanı olarak sizinde daha güzel birşeyler yazmanızı beklerdim.. güzellik uzmanı olabilirsiniz ama estetisyen veya cilt uzmanı değilsiniz. banda aynı şekilde söyleyeceksiniz ama farkındaysanız estetisyen güzellik uzmanıyla farklı ve gerçekten güzellik uzmanından yüksek konumda...
saygılar
ayrıca forum başlığı açanı şahsen hiç birşekilde tanımıyorum forumdaki yorumlarımdan anlaşılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?