İğneli Epilasyon Iğneli epilasyon yaptırmak isteyenlerin dikkatine!!!

NURAYYILDIZ

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2010
109
1
0
İstanbul

Tüm iğneli epilasyon yaptırmak isyenler bu önemli ayrıntıyı lütfen dikkatle okusunlar,

ığneli epilasyon uygulamasını yapabilen çok maharetli ve işine özen gösteren Güzellik Uzmanları ( Estetisyenler) var ama bir o kadarda bu uygulamayı eline yüzüne bulaştıran kişiler de olmakta...
Acaba bu yüzden mi ortalıkta çok fazla mağdur var estetisyenlerin (Güzellik uzmanları) acaba aldığı eğitimler yeterlimi kaç tanesi gerçekten Ustalık belge sahibi,kaçı işini kulaktan dolma bilgilerle icra etmekte...
Son olarak iğne epilasyon uygulamalarını mutlaka Güzellik Salonlarında yaptırın kuaförler bu alanda yetkisiz ve mutlak eğer istanbul içinde ise Salonun
ıstanbul Güzellik Uzmanları ve Güzellik Salonları ışletmeciler Odasına kayıtlı olmasına dikkat edin aksi bir durumda karşınızda bir sizi temsil edebilecek bir muhatap bulamazsınız

Son düzenleme:
siz kimsinizde bu soruyu soruyorsunuz anlamadım işini iyi yapan uzman mutlaka vardır önemli olan insanların iyi bir uzmana ulaşması hiç kimseye kötü diyemem herkesin mutlaka mesleğinde uzmanlığı vardır hiç bir uzman ne müşterisini nede kendini risk altına sokmak istemez siz ne yapmaya çalışıyorsunuz anlamadım kim se cahil değil insanlar neyin ne olduğunu bilicek kadar bilgililer boşuna uğraşıp insanları yanlış bilgiler vermeyin.

Verdiği bilgilerde yanlış bilgi göremedim ve tamamıyla haklı olduğunu gördüm sonuçta sırf para kazanmak uğruna insanların sağlıklarıyla oynamaya kalkan insanların ciltlerini mahveden ve sonra karşılarında bir yetkili bulamayıp dahada sıkıntıya giren çok insan var bence güzellik uzmanı olarak sizinde daha güzel birşeyler yazmanızı beklerdim.. güzellik uzmanı olabilirsiniz ama estetisyen veya cilt uzmanı değilsiniz. banda aynı şekilde söyleyeceksiniz ama farkındaysanız estetisyen güzellik uzmanıyla farklı ve gerçekten güzellik uzmanından yüksek konumda...

saygılar

ayrıca forum başlığı açanı şahsen hiç birşekilde tanımıyorum forumdaki yorumlarımdan anlaşılır.

Anlayışın için teşekür teşekkür ederim.
saygılar

nuraycım gercekten dogru nktoya parmak bassmıssın bencede maddı kaygıları nedenıyle ne yazıkkı yetkısı olmayan bı cok konuda musterılere uygulama yapıyolar bende bu konuda cok rahatsızım bız estetısyenler ılk once ınsanı ılıskılere onem vermelıyız.ınsanları dogru bılgılendırmelıyız.salonumuza gelen musterılere hesap cuzdanı gbı gormemelıyız ama bunu uygulayan cok az meslektaslarımız var ne yazıkkı....

Verdiğin destek için çok teşekkür ederim umarım kısmet olur bir gün biryerde karşılıklı oturup bir kahve içeriz insan ilişkilerinin erezyona uğradığı bu günlerde hiçte fena olmaz.
Sağlıcakla kal.

siz nerden bilkiyorsunuz benim estetisyen olup olmadığımı profile güzellik uzmanı yazınca farklımı oluyor herkes ne kadar estetisyense bende o kadar estetisyenim estetisyenlik diplomam var aaa pardon profile estisyen yazmam gerekirdi ama öyle değilmi estetisyen demedkte estetisyen olmuyormuyuz şimdi maksadınız ne acaba estik cerrahlığmı yapıyorsunuz siz yoksa bildiğimiz estetisyenmi isterseniz size estetisyenlik diplomalarımı yollim mesleğimde çok başarılı bir estetisyenim ve burda reklamımı yapmıyorum sadece insanları bilgilendirme amacıyla yazıyorum bana göre önce müşteriyi kazanmaktır para sonra gelir şimdiye kadar hiç bir müşterimin sağlığıyla oynucak işlem yapmadım ben doğrusunu yazdım siz diğer insanların yazdıklarını onaylıyorsunuz diyede dediklerinizi kabul edicek değilim burası bi forum sitesi isteyen istediğini kabul eder kimse kimseyi kısıtlayamaz herkes özgürce birşeyleri paylaşır doğru gelmeyen şeye doğru diyemem güzellik uzmanlığından yüksek konum ne benim bildiğim estetisyen ve güzellik uzmanı aynı şeydir ama size göre farklı çünki sizde bir yükseklik kompleksi oluşmuş gibi buyrun siz yükseklerde olun herkes kendini bilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…