• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli epilasyon yaptiranlar yardim

siyahinci26

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2017
26
4
16
Merhaba arkadaslar yüzume igneli epilasyon yaptıracağim nette lazer epilasyon kadar bilgi yoktu yaptıranlarin görüşlerini merak ettim.İğneli epilasyonda lazer epilasyon gibi cihaz önemli mi markası önemli mi?Termoliz galvanik gibi türleri varmis acaba hepsi kalıcı yarar sağlar mı?Yaptıranlarda yeniden çıkan oldu mu?Genel olarak memnumusunuz arladaslar

Valla ben basladım ama yüzüm cok garip halde.. normal mi onu bile bilmiyorum. Makina faşan da arastırmadım acıkcası:kızgın:

Yüzümde baya var normel lazer epilasyon olmuyor çunkü artıriyor igneli olmalı o yüzden ama iğnelidede baya kabuklanma oluyor diye biliyorum iz kalabilir ama mecbur

Merhaba arkadaslar yüzume igneli epilasyon yaptıracağim nette lazer epilasyon kadar bilgi yoktu yaptıranlarin görüşlerini merak ettim.İğneli epilasyonda lazer epilasyon gibi cihaz önemli mi markası önemli mi?Termoliz galvanik gibi türleri varmis acaba hepsi kalıcı yarar sağlar mı?Yaptıranlarda yeniden çıkan oldu mu?Genel olarak memnumusunuz arladaslar
İstanbulda yaşıyorsanız eğer paylaşımımı okumanızı tavsiye ederim

Ben yüzüme iğneli yaptırdım memnun kaldım. İlk gün kızarıklık ve eğer 1 saat civarı işlem yapıldıysa hafif şişme olmuştu. Parça parça gittim hep. Daha sonra kabuklanma oluyor ama bir haftada dökülüyor. Temiz tutmak lazım cildi.

Back