• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İğneli epilasyon yaptıranlar bölge bölge kaç seansta etki gösterdiğini ve kıllarından kurtulduğunu paylaşabilir mi lütfenn

Esraggg123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2020
50
6
1
34
İğneli epilasyon yaptıranlar bölge bölge kaç seansta etki gösterdiğini ve kıllarından kurtulduğunu paylaşabilir mi lütfenn

Benim yüzümdekiler kalındı baya 1,5 yıl gitmisimdir 3-4 yıl oluyor çünkü ilk lazere gitmiştim oda yaydı olmayan yerde de çıktı yüzümde Ama koltukaltı okadar sürmedi bile
Merhaba 1.5 yıllık süreçte seans aralıklarınız nasıldı ve kaç saat sürmüştü benim bir arkadaşım 9 seanstır gidiyor ama hala daha seans süresinde saat bazında azalma yok ben de biraz tedirginim bu konuda

Ayda 2-3 kere gidiyordum başlarda sonra zamanla azaldıkça süre uzuyor yani ayda 1 sonra 2 ayda 1 diye .gittiği yerle alakalı olabilir akımı düşük çalışıyordur ya da kıl köküne yapmıyordur.hormon bozukluğu varsa uzayabilir tabiki yüz vücuda göre daha uzun sürüyor

Merhaba 1.5 yıllık süreçte seans aralıklarınız nasıldı ve kaç saat sürmüştü benim bir arkadaşım 9 seanstır gidiyor ama hala daha seans süresinde saat bazında azalma yok ben de biraz tedirginim bu konuda
Ayda 2-3 kere gidiyordum başlarda sonra zamanla azaldıkça süre uzuyor yani ayda 1 sonra 2 ayda 1 diye .gittiği yerle alakalı olabilir akımı düşük çalışıyordur ya da kıl köküne yapmıyordur.hormon bozukluğu varsa uzayabilir tabiki yüz vücuda göre daha uzun sürüyor

Cevabınız için çok teşekkür ederim ben de kollarıma yaptırmayı düşünüyorum

Back