• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli epilasyon yaptıran bayanlar yardım edebilir mi?

babymaster

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
875
11
118
Merhaba arkadaşlar, yüz ve boyun bölgem için iğneli epilasyona başlamayı düşünüyorum ama yüzüm sivilceye meyilli.
Size sorularım olacak;
Epilasyon sonrasında sivilcelenme oluyor mu?
Yazın epilasyon yaptırmam uygun mu?
Sivilce kremi kullanırken aynı anda epilasyona giden var mı aranızda..

Bir de Bursa'da Özel Bahar Hastanesinde epilasyon yaptıran var mı aranızda ?:26:

benim de yüzüm sivilceye meyilli ama dikkatli ve titiz bir yere gidersen sivilce olmuyor. sonrasında da yatıştırıcı kremler vermeleri lazım.
eğer epilasyondan sonra o sebepten dolayı yüzünde sivilce çıkarsa ve sana bunun normal olduğunu söylerlerse inanma çünkü normal değil, başka bir yerde pürüzsüz şekilde kurtulabilirsin.

Arkadaşlar ben bıyık için iğneliye gittim. Baya azaldı ama bıyıklarımda renk değişikliği oldu sanki. Ve gözenekler açıldı. Gittiğim yer çok hızlı yapıyor öyle ki gözümden yaş geliyor. Yavaş yap diyorum ama dinlemiyor kadın. Bende bi daha gitmiyccem ama çok göze batmasada biraz kaldı bıyıklarım onları şimdi cımbızla alsam eskiye dönermi bilmiyorum. Bıyık bölgesine iğneli yaptıranlar yorum yapabilir mi?

Arkadaşlar ben bıyık için iğneliye gittim. Baya azaldı ama bıyıklarımda renk değişikliği oldu sanki. Ve gözenekler açıldı. Gittiğim yer çok hızlı yapıyor öyle ki gözümden yaş geliyor. Yavaş yap diyorum ama dinlemiyor kadın. Bende bi daha gitmiyccem ama çok göze batmasada biraz kaldı bıyıklarım onları şimdi cımbızla alsam eskiye dönermi bilmiyorum. Bıyık bölgesine iğneli yaptıranlar yorum yapabilir mi?

Tatlım benim söylediğim hastanede epilasyondan önce uyuşturucu krem uyguluyorlarmış, acı olmuyormuş yani. Pazartesi cildiyeye gideceğim söylediğim hastaneye doktora senin durumunu da sorarım iyice sana da mesaj atarım.

Tatlım benim söylediğim hastanede epilasyondan önce uyuşturucu krem uyguluyorlarmış, acı olmuyormuş yani. Pazartesi cildiyeye gideceğim söylediğim hastaneye doktora senin durumunu da sorarım iyice sana da mesaj atarım.

Çok teşekkürler canım uzman olmayanlar mahvediyor maalesef. :(( Ben özel mesaj atamıyorum ama mesajını bekliycem.

Back