- 15 Ağustos 2019
- 39
- 13
- 38
- Konu Sahibi obsessedone
Merhaba. Sonbaharda bir aksilik çıkmazsa iğneli epilasyona başlıyorum yüzüm için. Daha önce hiçbir yerde hiçbir yerde işlem yaptırmadığım ve acı eşiğime pek güvenemediğim için yaptıranlar veya yaptırıp tamamlamış olanlar yardımcı olabilir diye düşündüm. Bu süreci “acı dolu, çekilecek çile değil” vb. bir şey olarak görmek istemiyorum, böyle yorumlar beni biraz korkuttu açıkçası.
İşlem sırasında hissedilen acı ne kadardır veya işlem öncesi neler yaparak o hissi en aza indirebilirim?
(ağrı kesici, uyuşturucu krem vb) Bazı kişiler o hissi yer yer sinek ısırığına benzetmiş ve tamamen dayanılır olduğunu, abartıldığını söylemiş. Sizlerin düşünceleri ve deneyimleri nelerdir? Neler önerebilirsiniz?
İşlem sırasında hissedilen acı ne kadardır veya işlem öncesi neler yaparak o hissi en aza indirebilirim?
(ağrı kesici, uyuşturucu krem vb) Bazı kişiler o hissi yer yer sinek ısırığına benzetmiş ve tamamen dayanılır olduğunu, abartıldığını söylemiş. Sizlerin düşünceleri ve deneyimleri nelerdir? Neler önerebilirsiniz?