- Konu Sahibi aysepilasyon
-
- #1.061
tabi çıkıyor yıne tüyler eskısı gıbı degıl tabı ama yine cıktı benım ve de kollarımı yaptırdıgıma pişman oldum yanmadan mı ılerı gelır bılmem kollarım bı karanlık koyu oldu. Pürüssüzdü benim alt kollarım sımdı alcalı derler ya o şekil .Keşke tüyümüz olmasada ıgnelı epilasyon yapan kişilere muhtaç olmasak. ücretı ayrı bır dert randevu alması ayrı dert acısı ayrı bır dert . Allah yardımcımız olsun ....4 ay sonraki hali bu demişsiniz. acaba 4 ayda hiç yeni kıl çıkmadı mı? hepsi döküldü mü?
Böyle bir durumda ince tüyler boya gidebilir ancak kalınlaşmaz.merhaba, yüzümde ve özellikle boyun bölgemde kalın ve ince olmak üzere çok miktarda tüy var. gittiğim bir güzellik merkezinde aldığım 1 tüy bir daha çıkmaz dedi ama ileride kalan ince tüyler kalınlaşır dedi. bana çok sacma geldi aysel hanım sizce hiç iğneli epilasyonla alınmamış tüyler yanındaki kalın tüyler alınınca sonradan kalınlaşabilir mi?
Peki neden uzuyor?Böyle bir durumda ince tüyler boya gidebilir ancak kalınlaşmaz.
Cilde göre değişse de bel ve karın bölgesinde iğneli epilasyon uygulaması yapıldıktan itibaren oluşacak kabukların dökülme süresi vücudun diğer bölgelerinden daha fazla olup yaklaşık bir ayı bulacaktır. Ama bu süre içinde uygulama yapılmayan köklerden oluşumlar da başlayacaktır. Yani malesef mayıs ayından önce yaptıracağınız tek bir iğneli epilasyon uygulaması ile balayı dönemini pürüssüz bir cild ile geçirebileceğiniz müjdesini veremiyeceğim. Bu sebeple benim size tavsiyem hiç vakit geçirmeden bir uygulama yaptırıp durumu gözlemlemeniz ve neticesine göre yapacağınız değerlendirme ile az oranda tuy ya da kabuk tercihinizi de yaparak balayınızdan yeterli süre öncesinde ikinci uygulamayı yaptırıp olabilecek en iyi cild durumunuz ile balayı döneminizi en iyi şekilde geçirmeniz olacak. Şimdiden mutluluklar dilerim.
Belirttiğiniz düşünce sizin mi yoksa uzmanınızın mı bilemiyorum ama tahrip edilecek kıl köklerindeki oluşumların kalın olması nedeni ile fazla akım verilmesi ve bunun da yanma türü olumsuzluklara neden olarak gösterilmesini kabul etmek doğru değildir. Görmeden, sadece sizin belirttikleriniz ile bu olumsuzlukların sözkonusu olup olmadığı yönünde fikir belirtmem ise uygun olmaz. Ama ciddi endişeleriniz varsa bir dermatoloğa görünmeniz herhalde en iyisi olacaktır.
Böyle bir durumda ince tüyler boya gidebilir ancak kalınlaşmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?