• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İğneli epilasyon ücretleri

Vanilin03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2019
27
12
88
Herkese merhabalar,benim çok merak ettiğim bir konu ve sizlerin de bu konudaki görüşünü merak ediyorum hanımlar.Sırf bu yüzden üyelik açtım.İğneli epilasyon ücretlerine her yıl dakikası 1 lira gibi bir zam alıyor.Hemen hemen her yer böyle.Dakikası 5 liradan daha uygun bir yer bulmak iyice zorlaştı.Bu zam neye göre yapılıyor ? Elektriğe bu kadar zam mı geliyor? İşletme kiraları bu kadar mı artıyor?İğne deseniz zaten biz kendimiz alıyoruz.Pudra mı alkol mü pamuk mu bu zamma sebep oluyor ? Gerçekten anlayamıyorum dakika üzerinden zam aylık veya yıllık enflasyon oranını düşününce akla mantığa uymayan bir hesap çıkarıyor.İğneli epilasyon hormon bozukluğu olan kadınlar için bir ihtiyaç.Ve böylesine kafadan dakika üzerine zamlar yapılmamalı diye düşünüyorum keşke bu duruma bir düzenleme getirilse :(((((((

Biri zam yapınca diğer ucuza çalışmak istemiyordur. Birbirleriyle rekabet edenler maalesef zam yarışına giriyor.

Herkese merhabalar,benim çok merak ettiğim bir konu ve sizlerin de bu konudaki görüşünü merak ediyorum hanımlar.Sırf bu yüzden üyelik açtım.İğneli epilasyon ücretlerine her yıl dakikası 1 lira gibi bir zam alıyor.Hemen hemen her yer böyle.Dakikası 5 liradan daha uygun bir yer bulmak iyice zorlaştı.Bu zam neye göre yapılıyor ? Elektriğe bu kadar zam mı geliyor? İşletme kiraları bu kadar mı artıyor?İğne deseniz zaten biz kendimiz alıyoruz.Pudra mı alkol mü pamuk mu bu zamma sebep oluyor ? Gerçekten anlayamıyorum dakika üzerinden zam aylık veya yıllık enflasyon oranını düşününce akla mantığa uymayan bir hesap çıkarıyor.İğneli epilasyon hormon bozukluğu olan kadınlar için bir ihtiyaç.Ve böylesine kafadan dakika üzerine zamlar yapılmamalı diye düşünüyorum keşke bu duruma bir düzenleme getirilse :KK43:((((((
Bakırköy myworld güzellik te 3.5 TL

Back