- 17 Haziran 2018
- 38
- 12
- 8
- 25
- Konu Sahibi hayalperestcik
Ben yüz, göğüs ve göbek iğneli epilasyona başladım. Nerden başlayacağımı bilemedim :))) O yüzden siz sorun ben cevaplarım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, iğneli epilasyonu araştırıyorum ve yaptıran herkese sormaya başladım. Ben yüzüme yaptırmak istiyorum ama çok maliyetliymiş. Çalışıyorum o yüzden yüzüm şiş olmasından ve kabuk tutmasından korkuyorum. Sizin bu tarz durumlarınız oldu mu ve maliyeti ne oldu veya oluyor?
merhaba memnun musunuz? ve nerede yaptırıyorsunuz bilgilendirebilir misiniz?Ben yüz, göğüs ve göbek iğneli epilasyona başladım. Nerden başlayacağımı bilemedim :))) O yüzden siz sorun ben cevaplarım :)
Teşekkür ederim. Siz nereye gittiniz acaba.evet maliyeti var çünkü dakika hesabı çalışıyorlar benim gittigim yer 3.5 tl dakikası bir saat gittiginizi var sayarsak başlarda bi 200 tl cebinizden çıkacaktır ama yüzde oyle çok çok dikkat çeken bi şişme olmuyor yani bende olmadı
Teşekkür ederim. Siz nereye gittiniz acaba.
Kabuk bağladığında dokunulmayacak çok minikler ve işi iyi yapan biri olursa olmazzkabuklardan sonra kırmızı veya kahverengi izleriniz oluyor mu acaba ?
Evet hiç dokunulmamış tüyler 2 seans tam tur. Dokunulanlar da köklere göre uzuyorTamamen bitiriyor mu? Yani gerçi çıkma olasılığı yo değil mi?
Ben yüz için gittim daha önce. Parça parça seanslar aldım. İlk seansım 1 saatti sanırım. Yarımşar saat çalışmıştı her iki tarafta da. Sonraları yarımşar saat randevu aldım. Çok azaldı. İnce ama çoklardı hepsini aldırmadım azalta azalta gittik. Şu an gayet memnunum. Geçen sene yarım bacak için gidiyordum yaza doğru bıraktım. Yarı yarıya azalmıştı. Şimdi yeniden başladım bitsin diye. Ense için de bir kere gittim. Biraz azalttık orayı da ama devam etme ihtiyacı duymadım sonra. En geç iyileşen bacak en çabuk iyileşen yüz oldu. Göğüs dediğiniz göğüs ucu çevresi mi? Ben de istiyorum ama korkuyorum oraya yaptırmaya
Ben yüz için gittim daha önce. Parça parça seanslar aldım. İlk seansım 1 saatti sanırım. Yarımşar saat çalışmıştı her iki tarafta da. Sonraları yarımşar saat randevu aldım. Çok azaldı. İnce ama çoklardı hepsini aldırmadım azalta azalta gittik. Şu an gayet memnunum. Geçen sene yarım bacak için gidiyordum yaza doğru bıraktım. Yarı yarıya azalmıştı. Şimdi yeniden başladım bitsin diye. Ense için de bir kere gittim. Biraz azalttık orayı da ama devam etme ihtiyacı duymadım sonra. En geç iyileşen bacak en çabuk iyileşen yüz oldu. Göğüs dediğiniz göğüs ucu çevresi mi? Ben de istiyorum ama korkuyorum oraya yaptırmaya
Teşekkür ederim yanıtınız için :) Göğüs için de gideceğim müsait bir zamanımda.Evet göğüs çevresi ve ucu. Göğüs ucu öyle aman aman dayanılmayacak bir acıl değil. Ama kabuğu çok geç düşüyor diğer yerlere göre onu belirtim :)
Bu seans olarak düşünmeyeceksin yoğunluğas göre değişir. Yoğunluğa göre saat fazla veya az olur şansına her seferinde de bu süre düşer. Banaa yapam kişi hiç dokunulmayan tüyler tam tur iki defa biter. Daha önce müdahalede bulunulan tüyler 3-4 tam turda. Ben hepsinin tamamen çıkmasını bekleyip gidiyodum. Yapan kişinin çook tecrübeli olmasına dikkat edin!!!Merhaba göğüsteki tüylerden kaç seansta kurtuldunuz acaba