• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İğneli Epilasyon Tecrübem

hayalperestcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2018
38
12
8
25
Ben yüz, göğüs ve göbek iğneli epilasyona başladım. Nerden başlayacağımı bilemedim :))) O yüzden siz sorun ben cevaplarım :)

Merhaba, iğneli epilasyonu araştırıyorum ve yaptıran herkese sormaya başladım. Ben yüzüme yaptırmak istiyorum ama çok maliyetliymiş. Çalışıyorum o yüzden yüzüm şiş olmasından ve kabuk tutmasından korkuyorum. Sizin bu tarz durumlarınız oldu mu ve maliyeti ne oldu veya oluyor?

Merhaba, öncelikle şunu söylemek isterim ki; yüzünüzde ne kadar var bilmiyorum, o yüzden şişme konusunda bir şey diyemem. Benim yüzümde aşırı yoğun vardı çalışılan yerler her seferinde iki saat gibi uzun bir süre çalışıldı ve hassasdı o yüzden şişti. Ha başka bir arkadaşım gitti aynı kişiye onda şişme vs. hiçbir
şey olmadı. Maliyeti ilk tur hep fazla ama emin olabilirsin işin ehli biriyse ilk turda bile çoğu gidiyor. Dikkat etmen gereken sadece işi yapan ve yıllarca tecrübesi olan birine yaptırman!! Yoksa hepsi boşa gider izlerle kalırsın

Kabuk bağlama işin ehliyse ve ciltdiniz o kadar hassas değilse öyle aşırı bir şey yok olmuyor.

Ben ilaç kullandım o yüzden yüzümde tüyler çoğaldı. bunlar beni çok rahatsız ediyor. Diğer bölgelerde normal lazer epilasyona gidiyorum ama yüz bölgesinde lazer çoğalttığını duydum o yüzden iğneli epilasyona gitmeyi düşündüm. İzmirde de o kadar ehli olan bir kurum bulamadım. Münevver epilasyon diye bir yer duydum. O da bayan vefat etmiş.

Ben yüz için gittim daha önce. Parça parça seanslar aldım. İlk seansım 1 saatti sanırım. Yarımşar saat çalışmıştı her iki tarafta da. Sonraları yarımşar saat randevu aldım. Çok azaldı. İnce ama çoklardı hepsini aldırmadım azalta azalta gittik. Şu an gayet memnunum. Geçen sene yarım bacak için gidiyordum yaza doğru bıraktım. Yarı yarıya azalmıştı. Şimdi yeniden başladım bitsin diye. Ense için de bir kere gittim. Biraz azalttık orayı da ama devam etme ihtiyacı duymadım sonra. En geç iyileşen bacak en çabuk iyileşen yüz oldu. Göğüs dediğiniz göğüs ucu çevresi mi? Ben de istiyorum ama korkuyorum oraya yaptırmaya:KK17:

Merhaba, iğneli epilasyonu araştırıyorum ve yaptıran herkese sormaya başladım. Ben yüzüme yaptırmak istiyorum ama çok maliyetliymiş. Çalışıyorum o yüzden yüzüm şiş olmasından ve kabuk tutmasından korkuyorum. Sizin bu tarz durumlarınız oldu mu ve maliyeti ne oldu veya oluyor?

evet maliyeti var çünkü dakika hesabı çalışıyorlar benim gittigim yer 3.5 tl dakikası bir saat gittiginizi var sayarsak başlarda bi 200 tl cebinizden çıkacaktır ama yüzde oyle çok çok dikkat çeken bi şişme olmuyor yani bende olmadı

evet maliyeti var çünkü dakika hesabı çalışıyorlar benim gittigim yer 3.5 tl dakikası bir saat gittiginizi var sayarsak başlarda bi 200 tl cebinizden çıkacaktır ama yüzde oyle çok çok dikkat çeken bi şişme olmuyor yani bende olmadı
Teşekkür ederim. Siz nereye gittiniz acaba.

Ben yüz için gittim daha önce. Parça parça seanslar aldım. İlk seansım 1 saatti sanırım. Yarımşar saat çalışmıştı her iki tarafta da. Sonraları yarımşar saat randevu aldım. Çok azaldı. İnce ama çoklardı hepsini aldırmadım azalta azalta gittik. Şu an gayet memnunum. Geçen sene yarım bacak için gidiyordum yaza doğru bıraktım. Yarı yarıya azalmıştı. Şimdi yeniden başladım bitsin diye. Ense için de bir kere gittim. Biraz azalttık orayı da ama devam etme ihtiyacı duymadım sonra. En geç iyileşen bacak en çabuk iyileşen yüz oldu. Göğüs dediğiniz göğüs ucu çevresi mi? Ben de istiyorum ama korkuyorum oraya yaptırmaya:KK17:

Evet göğüs çevresi ve ucu. Göğüs ucu öyle aman aman dayanılmayacak bir acıl değil. Ama kabuğu çok geç düşüyor diğer yerlere göre onu belirtim :)

Merhaba cnm. Ben de izmir de yaşıyorum çene ve altında ciddi bir kıllanmam var. Giden arkadaşlarım tamamen kurtuldu. En iyi iğneli imiş. 4 arkadaşımda aynı yere gitti. Bende bütçe ayırıp başladım. Bornova da bir yer Birgül.ben hergün çıkanları aldığım için tek seansta hepsine müdahale edemiyor. Bugün üçüncüye gidicem aldıkları çıkmadı. Alınmayanlar için beş gün arayla gidiyorum. Fiyatta yardımcı oluyor. Yoksa maliyetli tabi. Aldıkları yirmi günden önce çıkmıyormuş zaten. Gerçekten kıl köküne girdiğini anlıyorum çünkü çok acımıyor. Ve tahriş olmuyor. Ben fucudin,medacassol, fito krem sürdüm farklı zamanlarda. İnsanın psikolojisini bozuyor kıllar. Bakalım ne zaman süre de bitecek.

Merhaba göğüsteki tüylerden kaç seansta kurtuldunuz acaba
Bu seans olarak düşünmeyeceksin yoğunluğas göre değişir. Yoğunluğa göre saat fazla veya az olur şansına her seferinde de bu süre düşer. Banaa yapam kişi hiç dokunulmayan tüyler tam tur iki defa biter. Daha önce müdahalede bulunulan tüyler 3-4 tam turda. Ben hepsinin tamamen çıkmasını bekleyip gidiyodum. Yapan kişinin çook tecrübeli olmasına dikkat edin!!!

Back