• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İğneli Epilasyon Sonucu Enfeksiyon Oldu

Halenurgul

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2015
16
2
6
45
Bıyık Bölgeme İğneli Epilasyon yaptırıyorum İlk seansım sonrası kızardı şişti küçük kabuklanma oldu Bepanten + Madecassol kullandım. 2. Seansıma gittiğimde kızarıklarım iğne izi hala var dı uzmanım bu seans sonu talk pudra kullan devamlı nemli olduğu için kızarıklık geçmemiş olabilir cildin hassas dedi tamam dedim seans sonrası pudra kullandım. 2. Gün sabah kalktığımda bıyık bölgem de küçük küçük su kabarcığı şeklinde sivilce ler basmıştı sanki en az 15 tane düşünün yani Cildiye ye gittim hemen enfeksiyon dedi anlamadım pudra mı, iğne yi tekrar kullandı o mu yaptı yapandan mı seans sonrası çok mu pudra kullandım acaba neden anlamadım doktorun verdiği ilaçları kullancam bakalım epey bi süre gitmeyi düşünmüyorum artık.

Bıyık Bölgeme İğneli Epilasyon yaptırıyorum İlk seansım sonrası kızardı şişti küçük kabuklanma oldu Bepanten + Madecassol kullandım. 2. Seansıma gittiğimde kızarıklarım iğne izi hala var dı uzmanım bu seans sonu talk pudra kullan devamlı nemli olduğu için kızarıklık geçmemiş olabilir cildin hassas dedi tamam dedim seans sonrası pudra kullandım. 2. Gün sabah kalktığımda bıyık bölgem de küçük küçük su kabarcığı şeklinde sivilce ler basmıştı sanki en az 15 tane düşünün yani Cildiye ye gittim hemen enfeksiyon dedi anlamadım pudra mı, iğne yi tekrar kullandı o mu yaptı yapandan mı seans sonrası çok mu pudra kullandım acaba neden anlamadım doktorun verdiği ilaçları kullancam bakalım epey bi süre gitmeyi düşünmüyorum artık.

bıyık bölgesi çok hassas oluğu için küçük su kabarcığı gibi oluşumlar olabiliyor. O durum benim yanaklarımda da olmuştu, ilk alınan yerler genelde böyle olabiliyor. Sonraki seanslarımda 2. 3. kez yapmış olduğu yerlerde su kabarcığı oluşmadı bende. Cildin çok hassas olduğu için olabilir. İğneni temiz tutmalısın. Uygulayıcım işlem biter bitmez iğnemi temizleyip bantlıyor benim. Bıyık bölgesi seanslarını çok yakın sürelerde yaptırma, kızarıklık o bölgede geç düzelir ve iğne izleri hemen geçmiyormuş (ben 1 seans yaptırdım iğne izim yok ancak burdaki arkadaşlar geç düzeldiğini yazmışlardı) . Açıkçası ilk kez enfeksiyon kapan birini gördüm bu sitede. bence sen uygulama yapan kişiyle bu konuyu konuş. bak benim kullandığım krem 'desitin' bunun içinde çinko var kızarıklığı kısa sürede geçiriyor ve kabuklaşmanın çabuk oluşmasına yardım ediyor. Bu ilaç bebeklerin pişik tedavisinde de kullanıyor, o yüzden kızarıklık için birebir bence tavsiye ederim. umarım kısa sürede kurtulursun

Teşekkür ederim cevabiniz icin evet cildim çok hassas İğneyi küçük pamuğun içine koyup peçeteye sarıp verdi bana ilaçlarım bitsin biraz da cildim dinlensin ağda lazer yaptırmam mecbur 1,5 ay sonra gitmeyi düşünüyorum. Uzmanım la konuşcam; önerdiğiniz kremi deneyeceğim.

Cildiniz çok hassas falan değil.
Yapan kişi fazla akım/yanlış iğne/eski alet kombinasyonu ile yapıyor.
Bu cilt hassaslığı yalanı artık ortadan kalkmalı. Para verdiğin işi insanlar düzgün yapacak alet ve teknolojiye sahip olup onları kullanmayı da öğrenmeli. Neler gördüm hepsini mükemmel sonuç alacak şekilde yapmışlar..
İnsanlar cilde suçu atacağına kendisi yaptığı saçmalığın sorumluluğunu kabul etmeli.

Bakın youtubedan araştırın. Kızarıklık bile olmuyor bazen iğneli epialsyonda. Yabancı forumlarda dünyanın en iyi epilasyoncusu olarak tabir edilen bir kadının videoları var, izleyin.
Sonuna kadar akımı açıp elektriği verirsen 2. derece 3. derece yanık akabinde enfeksiyonun da olur.

Back