• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon iğneli epilasyon sonrası....

magnetik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
61
0
96
İzmir
arkadaşlar merhaba,
iğneli epilayon yaptırtıktan sonra malum belli bir süre su değmemesi lazım. ancak aklıma takılan bir konu var. iyileşme sürecinde krem sürülmeli mi? iğneli epilasyon yaptırdığım uzman krem sürme kabukları düşürür diyor bilemedim :/

Valla mutlaka krem sür diyen de var aman ha sürme gerek yok diyen de var. Ben de tam anlayamadım bu meseleyi. Talk pudra öneriliyor ama 1 hafta filan süresince. Uzmanınızdan eminseniz onun dediğini uygulayın derim ben. Bu arada kime yaptırıyorsunuz memnun musunuz?

Valla mutlaka krem sür diyen de var aman ha sürme gerek yok diyen de var. Ben de tam anlayamadım bu meseleyi. Talk pudra öneriliyor ama 1 hafta filan süresince. Uzmanınızdan eminseniz onun dediğini uygulayın derim ben. Bu arada kime yaptırıyorsunuz memnun musunuz?

cevap için teşekkür ederim. evet pudra sürüyorum bi süre. ben izmir de oturuyorum yaptırdığım yerden memnunum.sizde mi izmirdesiniz?

Back