• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İğneli epilasyon sonrası yaralar

Chemistcan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2015
145
110
103
34
Öncelikle merhaba,yüzüm için yaklaşık 3sene lazere gittim.olmayan tüylerim kalınlaştı maalesef.geçen hafta iğneli epilasyona gittim,yüz ve boyun için.Perşembe günü 1saat,cuma günü1.5saaat yüzümde çalışıldı.boynum yoğunlukla olmak üzere kabuk kabuk oldu.3gün sadece pudraladım ve kurutmak için cleocin kullandım.şimdide çok belirgin olduğundan çabuk iyileşmesi için ne yapabilirim?çalıştığım için baya zorlanıyorum.krem olarak ne sürebilirim?bir de hala şiş nasıl indirdiniz yada sizin hiç şişmiş miydi?baya kafama taktım o görüntüyü

Öncelikle merhaba,yüzüm için yaklaşık 3sene lazere gittim.olmayan tüylerim kalınlaştı maalesef.geçen hafta iğneli epilasyona gittim,yüz ve boyun için.Perşembe günü 1saat,cuma günü1.5saaat yüzümde çalışıldı.boynum yoğunlukla olmak üzere kabuk kabuk oldu.3gün sadece pudraladım ve kurutmak için cleocin kullandım.şimdide çok belirgin olduğundan çabuk iyileşmesi için ne yapabilirim?çalıştığım için baya zorlanıyorum.krem olarak ne sürebilirim?bir de hala şiş nasıl indirdiniz yada sizin hiç şişmiş miydi?baya kafama taktım o görüntüyü
Kabuklar 10-15 gün içerisinde dökülür, dokunmayın kendiliğinden dökülmesini bekleyin.
Cildi yatıştırmak için aloe vera, hamamelis içeren losyonlar, kabukların daha çabuk iyileşmesi için akşam madecasol krem kullabilirsiniz.
Güneşe çıkacaksanız mutlaka güneş kremi kullanın, en önemlisi bu. Yoksa iz kalır.
Şişkinlik ödemden kaynaklanıyor. Bol su için. Yüz için lenf drenaj masajı yapabilirsiniz. Kendiliğinden geçer birkaç güne.

Hametan
Beklazon

Bunlar bana iyi gelmişti ama fazla yağlılar eger cildin yaglıysa yag bezesi yapabilir dikkatli kullan ve sürdükten bikaç saat icinde güneş görmesin cildin

Fucidin sürmeye başladım,sanki biraz iyi geldi.ama aleoverayı deneyeceğim. şişliği indi şimdi :KK73: sonucu güzel olacak ama gerçekten sabır işi.insanlar hep yüzüme bakıyomuş gibi.hametan beklazonu yarın alayım

Back