• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Iğneli epilasyon sonrası kahverengi lekelenme

adaa85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2012
112
6
118
İstanbul
Merhaba Kızlar...

bıyık bölgesi iğneli epilasyondan sonra leke,iz kalan var mı? daha önemlisi izleri geçiren var mı? Ben seanslarımı bıraktım çünkü leke bıyık gibi leke kaldı yarın doktor randevum var öncesinde size danışmak istedim :(

aynı dertten bende muzdaripim arkadaşım,son 1 ayda farkettim bıyık bölgem doğum yapan kadınlar gibi lekeleke oldu cene bölümümdede kararma oldu,biraz gitmedim korkdum ama gecen gitmek sorunda kaldım malum kıllı gezemem,ne yapmamız gerekir bilen varsa yardımcı olsun arkadaşlar

cevap verdiğin için saol hoşseda... kimse ilgilenmedi ama ben yinede yazayım belki yardımcı olur... doktor baktı hala içi yara dedi benim yaralar 2-3 aylık böyle bir avantajım var gündüzleri fito krem verdi akşam için de dermovate krem yazdı iz içinde net konuşmadı ama yeni olduğu için geçer dedi bakalım zaten bepanten ve medicasol ile bayağı azalttım gündüzleri mutlaka güneş koruyucu sürüyorum gelişmeleri sana yazarım

Back