İğneli epilasyon sonrası bu kırmızılıklar geçer mi yoksa kalıcı mı yardımcı olursanız sevinirim ? RESİMLİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba
yanlış yapılmış dediler ama ben iyi baktım
Merhaba malesef cildinizde hasar bırakmış gözenekler açık kalır bunun geri dönüş tedavisi zordur estetisyenim bu arada igneli epilasyon bende yapıyorum ama bu şekilde bir görüntü olmaması gerekiyor igne ucu kalın kullanılmış k2 kullanılması gerekiyor bu k3 k4 igne ile yapılmış büyük ihtimal

Yanlış uygulama ne anlamadım iğnelimi yanlış başka bir şey mi bencede sonuç alırsınız olay tamamen siizn iyi bakmanızla alakalı

ne yapmam gerekiyor sizce

İstanbul da mı yaptırdığınız yer

Güzellik merkezinin adını paylaşır mısınız bende Anadolu yakasında yüz için güvenilir bir yer arıyorum
Bir çok kişiye yaptırdım en son Maltepe de handan hanıma yaptırdım gayet memnunum
Bir çok kişiye yaptırdım en son Maltepe de handan hanıma yaptırdım gayet memnunum
Güzellik merkezinin adını paylaşabilir misiniz yüzüm için güvenilir bir yer arıyorum

Merhaba aynı durumdayız sanırım kasım ayında bi kere tüm yüz gittim sonra bıraktım cunku hep sivilce olmaya başladı

Eklentiler

• 73CB24AF-60CB-4B3F-95B6-B7D133700251.jpeg
    86,7 KB · Görüntüleme: 259
  • 8DB3FFE1-C8E1-445B-901E-225EEA0E5BBA.jpeg
    108,1 KB · Görüntüleme: 243
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…