• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon iğneli epilasyon sonrası makyaj?

• Konu Sahibi Konu Sahibi dygduru
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

dygduru

Ziyaretçi
iğneli epilasyondan kaç gün sonra makyaj yapılabilir ?

ben aynı gün yapıyorum zaten yapıldıktan sonra bir şey kalmıyor yüzde 2 saat sonra makyajımı yapabiliyorum

leke yada kabuklanma olmadımı hiç. ben dün yaptırdım fakat mikrop kapar diye korkuyorum açıkcası

leke yada kabuklanma olmadımı hiç. ben dün yaptırdım fakat mikrop kapar diye korkuyorum açıkcası

hiç bir kabuklanma kızarma olmasa bile ben şahsen hemen yapmazdım makyajı
çünkü sonuçta iğneli epilasyon yaptırmadan bile cilde zarar verebilen şeyler o makyaj malzemeleri bi de epilasyon yaptırılıp hassaslaşmış bölgeye sürmek benim için pek doğru değil ama sen bilirsin tabi

bende kızarma oluyor sadece ve 2 saat sonra geçiyor kabuklanma olmuyor dezenfekte ediliyor iyice mikrop kapma olasılığı olmuyor 2 saat sonra kızarma geçiyor eğer gerekirse aynı gün makyaj yapabiliyorum eğer kabuklanma olmuyorsa makyaj yapılabilir bence hiç zararını görmedim şimdiye kadar kullandığınız ürünlerde iyiyse hiç bir şey olmaz

kabuklanma olmaması biraz tuhafıma gitti ya ben de hep kabuklanıyo die biliyorum ve ben yaptırdığımda hep kabuklanıyo 10 güne falan anca dökülüyo!!bunun doğrusunu nerden öğrenebiliriz ki kabuklanma olması gerekio mu olması mı normal olmaması mı??ben kötü görünen yerlere kapatıcı sürüyorum biraz çünkü çalışıyorum mecburum.bi zararını görmedim şimdiye kadar.ama emin değilim bi zararı var mı yok mu!!

tabiki kabuklanma olmaması gerekiyor sonuçtanda memnunum sorun kabuk niye olmuyor diyemi düşünücem

turkce_ogrt, forumdaki paylaşımları okursanız nerdeyse tamamında hafif kabuklanmalardan söz edilmektedir. Ben de farklı uzmanlara uygulama yaptırdım bunlardan 2 tanesi 20 senelik uzmanlardı,minik çok göze batmayan kabuklar oluyor ve dökülüyor. Benim ve çoğunluğun deneyimi bu yönde paylaşmak istedim ben de :)

kabuklanma olmaması biraz tuhafıma gitti ya ben de hep kabuklanıyo die biliyorum ve ben yaptırdığımda hep kabuklanıyo 10 güne falan anca dökülüyo!!bunun doğrusunu nerden öğrenebiliriz ki kabuklanma olması gerekio mu olması mı normal olmaması mı??ben kötü görünen yerlere kapatıcı sürüyorum biraz çünkü çalışıyorum mecburum.bi zararını görmedim şimdiye kadar.ama emin değilim bi zararı var mı yok mu!!

o kadar alışmışki insanlar kabuk olmasına olmayınca tuhaflarına gidiyor demekki olmayanlarda varmış arkadaşımız braisede gitmiş olmamış demekki olmayabiliyor iyi yapan uzmana taş atmak adet demekki kınamamak lazım ne diyeyim uzmanına rastlamayınca böyle denir.

Back
X