• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iğneli epilasyon mu ? lazer mi?

ozumm91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
30
4
1
33
Kızlar iğneli epilasyon mu lazer mi daha iyi bilemedim? İğneli yaptıran cildimde iz kaldı diyor. Lazer yaptıran da tekrar çıkıyor diyor.yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler :)

Hangi bölgeye yaptıracaksınız?
Bacaklara iğneli olmaz mesela, çok uzun sürer. Lazer iyidir.
Ama yüzdeki açık renk tüylere de iğneli daha iyidir.

Lazerin dozları var, sizin cilt ve tüy renginize göre. Ehil ellerde yaptırırsanız bir daha çıkmaz.

Ben yaptırdım, çıkmıyor senelerdir.

Ben yaptırıyorum lazer yeniden çıkıyor ama her seans da daha da az çıkıyor şu an 3 seans aldım ve yarısı çıkmadı. yüz için 9 seansdan sonra bitmesse iğneliye git ama gideceğin yer iyi seçmen lazım iğnelide hafif kabarıklık olursa iyi demektir ve iki günde geçer

Kızlar iğneli epilasyon mu lazer mi daha iyi bilemedim? İğneli yaptıran cildimde iz kaldı diyor. Lazer yaptıran da tekrar çıkıyor diyor.yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler :)
Cnm bn iğneli yaptırdım bikini ve koltukaltına super oldu ve bitti.(3seans)
Kollarımın ustude alınıyor ve sonları kaldı bakırkoyde gulcin hnm aldırdım tavsiye olunur.ızellikle ince kılları lazer gormuyor.iğneli en hızlı ve sağlıklı yontem

Back