• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneLi EpiLasyon mu , LAzer EpiLasyon mu

CindyreL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2010
158
2
96
Ankara
kızlar ben başta yüzüm olmak üzere tüy derdinden kullanmak istiyorum hangisi gerçekten kökten çözüm olur yardımcı olursanız sevinirim

kızlar ben başta yüzüm olmak üzere tüy derdinden kullanmak istiyorum hangisi gerçekten kökten çözüm olur yardımcı olursanız sevinirim

iğneli ve lazer epilasyonu yaptıran biri olarak kesinlikle İĞNELİ EPİLASYONU öneririm. İğneli epilasyon uyguladığım bölgede kesinlikle tüy çıkmadı...Ama lazer için aynısını söyleyemeyeceğim...Üstelik lazer epilasyonumu prof.ta yaptırdım....Ama kalıcı değil....İğneli epilasyon yaptıracağınız kişiyi iyi seçmelisiniz....İşinin ustası olursa çok çabuk bitiyor.

iğneli ve lazer epilasyonu yaptıran biri olarak kesinlikle İĞNELİ EPİLASYONU öneririm. İğneli epilasyon uyguladığım bölgede kesinlikle tüy çıkmadı...Ama lazer için aynısını söyleyemeyeceğim...Üstelik lazer epilasyonumu prof.ta yaptırdım....Ama kalıcı değil....İğneli epilasyon yaptıracağınız kişiyi iyi seçmelisiniz....İşinin ustası olursa çok çabuk bitiyor.

teşekkür ederim ozaman şimdi iyi birini bulmam gerekecek :(

ya bende ıgnelı yaptırmak ıstıyorum ama burda saatı 75 sızce cokmu?? bı de bana ıgnesını mı ne kendın alırsın 5tl demıstı o gıttıgım yer ne dusunuyosunuz ıyımı sızcede?

kesinlikle lazer epi,iğnelimi kaldı artık :)
benim 5.seansta bitti,boşuna acı çekmeye değmez,çağa ayak uydurun

arkadaşlar sakın yüzünüze lazer uygulatmayın !!!
lazerin hangi çeşidi olursa olsun hiçbir sonuç alamazsınız..ben çenemde çıkan ayva tüyler için lazere gitmiştim.tüyler inceydi ama uzundu ve benide nişanlımıda rahatsız ediodu.biçözüm bulmak için lazere başladım.13 seans diod yaptırdım.jilet sürüldü ve mahvoldu tüylerim.daha sonra 8 seans çok iyi biyere alexander lazer uygulattım.geçici çözümdü ve olmayan yerlerdede tüyler çıktı ve kalınlaştı.
lazer sadece yaptırdığınız dönemde güzel oluo..geçici olarak cildiniz tertemiz oluo.
şuanda iğneli epilasyona başladım 2 gün oldu.okadar çoğalmışki boynumdaki tüyler anca bi kısmına yapabildi..37 dakika sürdü.şuanda hala hafif kızarıklık var ve sağ çene altımda hafif şişlik var..
aynı zamanda troit hastasıyım ve yumurtalıklarımda tüylenmeye sebep olan kistler çıktı.endokronolojiye gidiorum ve doktorum yasmin adlı doğum kontrol hapına başlattı.3 ay içicem.aynı zamanda iğneli epilasyonu kesin çözüm olarak belirtti.lazer kesinlikle yapmayın dedi..vücut için tabiki lazer ama yüz için asla..keşke ayva tüylerimle kalsaydım:(:(:(

Kıl kökü ile ilgili sanıyorum.Ben lazere gidiyorum ama yüz için değil bacak,koltuk altı ve genital bölge için ikinci seansımı çok ileriye attılar ki zaten tüyüm azdır.
Teyzem iğneliye gidiyor hala kurtulamadı.
Bunun cevabını size en iyi sanırım yaptıracağınız kişi verebilir...kaydirigubbakcemile4

Back