İğneli Epilasyon Merkezi

icerikhatasi

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
9
1
24
Merhabalar, Aydın - Muğla veya İzmir de gittiğiniz, duyduğunuz Olumlu olumsuz sonuç aldığınız iğneli epilasyon merkezleri varsa cevaplar mısınız. Maalesef pcos dan muzdaribim. Yüz bölgemde giderek artan tüylenme var. Daha önce ağda,cımbız hiç bir şey uygulamadım ama sanki her sabah uyandığımda bu tüyler daha da artıp kararıyor. bu tüyler insanda özgüven eksikliği yaratıyor. Kolum bacağım artık hiç önemli değil. Sadece yüz bolgemden bi sonuç alsam yeter, saklanamıyorsun gizleyemiyosun...

Yani deneyimi olan bu 3 ilde igneli epilasyon merkezi duyduğunuz bildiğiniz olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyorumm.

Son düzenleme:
Merhabalar, ben de öncelikle aydın'da aradım ama isim yapan bir yer bulamadim.İzmir'de alsancakta madam janineye 5-6 kez gittim, fakat Corona nedeniyle yarıda kaldı. Bu süreçte kıllar yine sert cikti. Madam janinede 2 kişi iğneli epilasyon yapıyor. Fiyatı biraz pahalı. Bir de Karşıyaka'da Aysel epilasyon isim yapmis, ona hiç gitmedim. Janinede kalıcı bir leke olmadı, gerçekten profesyonel çalışıyorlar. Fakat biz bu durumdan muzdarip oldugum için neden bir türlü azalmadigini anlayamıyorum... 1 yıl boyunca her çıktığında gitmeniz gerekli, yüzde doksana yakin yok oluyormuş 1 yılda. Eğer daha çok uzatıp gideyim derseniz kan kılı beslediği için faydası olmuyormus, sık gidince cildimizde hep kabuk iz oluyor ben bazıları geçmez sanıyordum 2 aydır hiç iğneli yaptirmayinca leke falan kalmadığını gördüm. Sorunuz olursa mesaj atabilirsiniz. Bu arada İzmir'deki janineye il dışından gelen çok oluyormuş Aydın'da bulamayıp gelenler.

Neden igneli epilasyon?
Tuylerimin daha fazla alana yayılmasını istemiyorum lazerde bu risk var sanirim. Lazerin gorecegi kadar siyah ve kalin değil tuyler daha once almadim.iğneli iyi bi elde yapıldığında kalici bir çözüm olabilir. Maddi açıdan ve tüyden kurtulma suresi olarak baktigimda da igneli daha mantikli geldi bana.

Merhabalar, Aydın - Muğla veya İzmir de gittiğiniz, duyduğunuz Olumlu olumsuz sonuç aldığınız iğneli epilasyon merkezleri varsa cevaplar mısınız. Maalesef pcos dan muzdaribim. Yüz bölgemde giderek artan tüylenme var. Daha önce ağda,cımbız hiç bir şey uygulamadım ama sanki her sabah uyandığımda bu tüyler daha da artıp kararıyor. 20 yaşındayım ve bu tüyler insanda özgüven eksikliği yaratıyor. Kolum bacağım artık hiç önemli değil. Sadece yüz bolgemden bi sonuç alsam yeter, saklanamıyorsun gizleyemiyosun...

Yani deneyimi olan bu 3 ilde igneli epilasyon merkezi duyduğunuz bildiğiniz olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyorumm.
İzmir karşıyakada müge var ben ona gidiyodum yarıda kaldı ama çok iyi yapıyor işini hem de uygun fiyatlı. Madam janine’e gitmiştim ilk seansımda hem çok pahalı hem de eli çok yavaş mügeye göre o yüzden oraya gidip zaman kaybetme

Neden igneli epilasyon?
Yuz icin olacaksa kesin cozum igneli lazer cunku diger lazer teknikleri yuzde ise yaramiyor aksine artiriyor bende hatayda ilayda guzellige gitmistim janinede guzel ama alsancakta oldugu icin fiyati bir miktar daha fazla ilayda da ajda hanim cok ilgili cok icten birde

Aynı şekilde ben de İlayda da Ajda hanıma yaptırıyorum. İlayda'nin fiyatları konumundan dolayı İzmir'deki diğer merkezlere göre daha ucuz. Bir de bazı yerler seans sayılarını arttırıp daha fazla para almak için kalın tüylere bile az akım veriyorlar ona dikkat edin derim. Benim bazı killarım oldukça kalın ve köklü, neyse ki Ajda Hanım da ona göre yüksek akım veriyor. Şuana kadar çene için 3-4 tur, favori bölgesi içinse 1-2 tur falan atıldı. Favorilerim öncesinde çok sık olmasına rağmen şuanda baya bı azalma mevcut. Hiç çıkmayan yerler de var ki oralardaki kıllar da kalındı. Çenedeki azalma genel olarak daha uzun sürüyor ama oradaki kıllar da oldukça inceldi. Ben oldukça memnunum açıkçası. Ajda Hanım da oldukça ilgili. Herhangi bir leke falan da olmuyor, yalnızca uzun süre çok fazla elektrik akımı aldığım için yüzüm iki üç gün şişiyor, hatta ilk zamanlar davul gibi oluyordu ama dediğim gibi 3 güne normale dönüyor. Bir de muhtemelen benim çok uzun süre çalıştığımız için öyle oluyordu, sizde böyle bir tepkime olmayabilir.

İzmirde ilayda güzellik salonu ajda ve gül hanımı öneririm. Bundan yaklaşık bir ay önce yüzümde favori bölgesi ve enseme yaptırdım gerçekten çok memnun kaldım. Diğer bölgelere de yaptırmaya devam ediyorum. Önceden çok kısa süre başka bir yere gitmiştim. Şunu söyleyebilirim ki bu işlem her yerde yaptırılmaz.Eğer iyi bir yer arıyorsanız kesinlikle ajda ve gül hanımı tavsiye ederim gerçekten işlerinin hakkını veriyorlar,çok memnun kalırsınız.

Aynı şekilde ben de İlayda da Ajda hanıma yaptırıyorum. İlayda'nin fiyatları konumundan dolayı İzmir'deki diğer merkezlere göre daha ucuz. Bir de bazı yerler seans sayılarını arttırıp daha fazla para almak için kalın tüylere bile az akım veriyorlar ona dikkat edin derim. Benim bazı killarım oldukça kalın ve köklü, neyse ki Ajda Hanım da ona göre yüksek akım veriyor. Şuana kadar çene için 3-4 tur, favori bölgesi içinse 1-2 tur falan atıldı. Favorilerim öncesinde çok sık olmasına rağmen şuanda baya bı azalma mevcut. Hiç çıkmayan yerler de var ki oralardaki kıllar da kalındı. Çenedeki azalma genel olarak daha uzun sürüyor ama oradaki kıllar da oldukça inceldi. Ben oldukça memnunum açıkçası. Ajda Hanım da oldukça ilgili. Herhangi bir leke falan da olmuyor, yalnızca uzun süre çok fazla elektrik akımı aldığım için yüzüm iki üç gün şişiyor, hatta ilk zamanlar davul gibi oluyordu ama dediğim gibi 3 güne normale dönüyor. Bir de muhtemelen benim çok uzun süre çalıştığımız için öyle oluyordu, sizde böyle bir tepkime olmayabilir.
leke değil de, iğne delikleri kalıyor mu cildinizde, gözenek gibi yani, faul bölgenizde bunu gözlemlediniz mi?

X