Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İğneli epilasyon İstanbul
- Konu Sahibi bsra5668
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Zeynep hanımdan memnun musunuz hız açısından? Bir de kabuk oluşuyor mu işlem sonrasıBen şuan da göbeğime gidiyorum.Zeynep iğneli epilasyona gidiyorum,kendisi homeoffice çalışıyor.
- 10 Kasım 2020
- 7.912
- 65.976
- 498
- 23 Mayıs 2022
- 179
- 116
- 23
- 23
Benim göbeğimde çok fazla sarı kıl var ve yönleri hep farklıydı.1 saatte %30’luk bir bölgeyi yaptı.Kabuklar 1 hafta içinde iyileşti dakikası 3 tlZeynep hanımdan memnun musunuz hız açısından? Bir de kabuk oluşuyor mu işlem sonrası
Yani dak
Yani dakikada kaç kıl alabiliyor saydınız mı hiçBenim göbeğimde çok fazla sarı kıl var ve yönleri hep farklıydı.1 saatte %30’luk bir bölgeyi yaptı.Kabuklar 1 hafta içinde iyileşti dakikası 3 tl
- 23 Mayıs 2022
- 179
- 116
- 23
- 23
Göbeğimdeni tüylerin çıkış yönünden dolayı hem ben hem de kendisi biraz zorlandı.Tüylerim aşırı sarı.Dakika da 2-4 arası yapıyordu.Yani dak
Yani dakikada kaç kıl alabiliyor saydınız mı hiç
Yüz bölgesi için düşünüyorum cildim hassas bir sorun yaşadınız mı acabaBen şuan da göbeğime gidiyorum.Zeynep iğneli epilasyona gidiyorum,kendisi homeoffice çalışıyor.
Nekanın hangi şubesine gidiyorsunuz acaba birde yüz bölgesi için mi gidiyorsunuzNeka’ya gidiyorum. Çok memnunum. Benim bitti tüm vücut, arada görürsem rötuş yaptırıyorum.
- 10 Kasım 2020
- 7.912
- 65.976
- 498
Bakırköy şubesine gidiyorum. Yüzüm dâhil her yerime yaptırdım. Rötuşa gidiyorum.Nekanın hangi şubesine gidiyorsunuz acaba birde yüz bölgesi için mi gidiyorsunuz
Göbeğimdeni tüylerin çıkış yönünden dolayı hem ben hem de kendisi biraz zorlandı.Tüylerim aşırı sarı.Dakika da 2-4 arası yapıyordu.
Dakikada 2-4 kıl almak mı ? Klavye hatası değilse yani 30 saniyede ortalama 1-2 kıl. Şaka bu herhalde ! Siz bu kadar yavaş çalışmaya nasıl sabrettiniz ? Bu Zeynepler iğneliyi böyle aşırı yavaş yapmayı nasıl beceriyorlar acaba. Ben daha önce Zeynep Polat'ta aşırı yavaş işlem yaptırmıştım. Anlaşılan bu Zeynep de onun yolundan gidiyor. Başka yorumda da evde yaptığını yazmışsınız. Evde yapmak kaçak yapmak demek. Kaçak yapan bir yeri tavsiye edip insanların başına gelecek mağduriyetlere ortak olmayın. Dakikası 3 tl yazmışsınız. Yani kıl başına 1-1,5 tl oluyor. Kıl başına !!! Siz de aslında maddi olarak mağdur edilmişsiniz benim gibi. Anlaşılan bu işte makine bulan kendini uzman ilan ediyor. Cildinizi deneme tahtası yapıp üstüne para alıyorlar kaçak işlem de çabası. Kaçak çalışan kişilerin reklamlarını yapmak da yasak. Birgün insanların başına böyle yerlerde bir iş gelse siz de reklamdan dolayı sorumlu tutulursunuz.
- 23 Mayıs 2022
- 179
- 116
- 23
- 23
Öncelikle benim göbek bölgemdeki tüylerin çıkış yönleri birbirinden farklı ve sarı.Bu yüzden göbek bölgem uzun sürdü.Ben arkadaşımın tavsiyesiyle gittim.Gittiğim zaman da eğitimlerini ve sertifikalarına baktım.Kendisi Eylül Öztürk’ün öğrencisi.Çevremden kendisi ile ilgili olumlu dönüşler aldım ve fiyatı da uygun geldi,öğrenciyim.Ben kendisinin reklamını yapmadım,adını yazdım sadece.Dakikada 2-4 kıl almak mı ? Klavye hatası değilse yani 30 saniyede ortalama 1-2 kıl. Şaka bu herhalde ! Siz bu kadar yavaş çalışmaya nasıl sabrettiniz ? Bu Zeynepler iğneliyi böyle aşırı yavaş yapmayı nasıl beceriyorlar acaba. Ben daha önce Zeynep Polat'ta aşırı yavaş işlem yaptırmıştım. Anlaşılan bu Zeynep de onun yolundan gidiyor. Başka yorumda da evde yaptığını yazmışsınız. Evde yapmak kaçak yapmak demek. Kaçak yapan bir yeri tavsiye edip insanların başına gelecek mağduriyetlere ortak olmayın. Dakikası 3 tl yazmışsınız. Yani kıl başına 1-1,5 tl oluyor. Kıl başına !!! Siz de aslında maddi olarak mağdur edilmişsiniz benim gibi. Anlaşılan bu işte makine bulan kendini uzman ilan ediyor. Cildinizi deneme tahtası yapıp üstüne para alıyorlar kaçak işlem de çabası. Kaçak çalışan kişilerin reklamlarını yapmak da yasak. Birgün insanların başına böyle yerlerde bir iş gelse siz de reklamdan dolayı sorumlu tutulursunuz.
Merhaba arkadaşlar ben Kocaeli de yaşıyorum bir tavsiye ile Gebze de Uzman estetisyen Gülşah kalaycı yi buldum iğneli epilasyonda 20 yıllık tecrübesi var yüzüm bebek gibi oldu ne iz ne bir şey kaldı ben 1 yıl önce başladım bitmez sandım ama şuan cenneti yaşıyorum hiç başka yere bakmayın ggulsahkalayci instagrami uzmanına gidin sevgilerMerhaba, İstanbulda iğneli epilasyon yaptıran var mı varsa hangi merkeze gidiyorsunuz
Yüz fotosu atabilirmisiniz.benim yüzümde hep çukur kaldidaMerhaba arkadaşlar ben Kocaeli de yaşıyorum bir tavsiye ile Gebze de Uzman estetisyen Gülşah kalaycı yi buldum iğneli epilasyonda 20 yıllık tecrübesi var yüzüm bebek gibi oldu ne iz ne bir şey kaldı ben 1 yıl önce başladım bitmez sandım ama şuan cenneti yaşıyorum hiç başka yere bakmayın ggulsahkalayci instagrami uzmanına gidin sevgiler