İğneli epilasyon..İst.anadolu yakasında

asos55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2010
62
0
86
İstanbul
Merhaba hanımlar..Yüzüm için epilasyon hakkında bilgi toplamaya çalışıyordum.Bıktım bende sir ağdadan :bbo: İncelediğim kadarıyla birçok kişi laser tavsiye etmiyor...Bu durumda iğneliyi araştırmam lazım..İstanbul anadolu yakasında kaliteli iğneli epilasyon yapan tavsiye edeceğiniz bir yer varmı?? Lütfen bilgi bekliyorum..mafoldumben

benim kesinlikle tavsiye edebilceğim bir yer var asos55, ben de orda yaptırıyorum erkek arkadaşımda ve onun arkadaşı üçümüz de çok memnunuz güzellik uzmanımızdan. Hem de Bağdat Caddesinde çok temiz ve şık bir mekanda. -Aynı zamanda piyasadakilerden daha hesaplı- Bana mail at istersen sana cevap olarak geri dönerim mutlaka. Çok memnun kalacağından eminim. Hoşçakalopuyorumnanaktan

erkek arkadaşında mı yaptırıyor iğneli asli? ben de benmkini sıkıştırıorm yanağındaki bazı fazla tüyler için gel benle die ama oluyomuu acaba yahu nasıl acısına dayanabiliomuymuş?

arkdslar ben daha once lazer yaptırdım yuzume arttırdı alex tipi lazer kesınlıkle tavsıye etmem lazerı ve az once ıgnelı epilasyona gıttım..yuz ıcın uygunmus ıgnelı epilasyon..yuzumde baya yogundu yuzumun ancak yarısı bıttı 7.5tl ıgne ucretı tuttu 40 dkka surdu toplam ama 10dkkasını almadılar..37.5 ödedım yuzumun yarısına bana pahalı geldı baya sız ne dusunuosunuz???

arkdslar ben daha once lazer yaptırdım yuzume arttırdı alex tipi lazer kesınlıkle tavsıye etmem lazerı ve az once ıgnelı epilasyona gıttım..yuz ıcın uygunmus ıgnelı epilasyon..yuzumde baya yogundu yuzumun ancak yarısı bıttı 7.5tl ıgne ucretı tuttu 40 dkka surdu toplam ama 10dkkasını almadılar..37.5 ödedım yuzumun yarısına bana pahalı geldı baya sız ne dusunuosunuz???

canm bana da haber verir misin iğneli yaptırmak istiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…