• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli epilasyon ile yüzündeki tüylerden tamamen kurtulan var mı?

pause

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
251
0
0
İstanbul
Kızlar mrb. çok yakın bir arkadaşım yüzüne 1 yıl düzenli olarak lazer epilasyon yaptırdı.

Tüyler %20 azaldı ancak birmedi. Hamile kaldığı içinde şimdi bırakmak durumunda kaldı lazeri.

Ben yüz tüyleri için kesin sonuç veren bir yöntem denemek istiyorm. :13:

Yüzümde pek tüylenme yok ancak bazen güneş filan vurunca yüzüme rahasız oluyorum.

Tamamen gitsin istiyorum tüylerim. İğneli epilasyon kesin çüzüm mü kızlar???

Yaptırıpta evet benim yüzümdeki bütün tüyler bitti diyen var mı aranızda???:kkk:

şu zamanakadar kimseden benim yüzüm tüylüydü şöyle yapıp kurtuldum diye bişey duymadım.
kurtulmak mümkün değil sanırım:18:

bence mümkün cnm niye mümkün olmasın.ben yüzümeiğneli epilasyon yaptırıyorum bakalım hala seanslar devam ediyo ama bitiren çok duydum ben

benim çok yakın bir arkadaşımda bitirdi tüm yüzünde vardı üstelik lazere gidip tüm yzündeki tüyleri daha kalın hale getirip başka çae bulamadığından iğneliye gitti...lazer e giden para havaya gitti şimdi çok mutlu kalan ufak lekelerde yok olmuş pürüssüz bir cildi var

bende lazerden kalan ince tüylere başladım lazer artık görmüyodu herkes iğneli kesin çözüm diyor bakalım inş biterde bu dertden kurtulurum artık:43:

Back