• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon iğneli epilasyon iğne ?

Dreamcat

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
21
3
16
35
merhaba herkese ben iğneli epilasyona başladım fakat iğnem kırıldı? iğne böyle nasıl desem şırıngalardaki iğnenin ucundaki iğne varya o iğnenin yeşil kısmı. benimkide şeffaf sarı internette araştırdığımda mezoterapi iğnesi olarak geçiyor 50 tl verdim 2.ye yeirnden çıktı iğnesi.şimdi internetten ballet altın iğne aldım 2 tane fakat uçları mezoterapi iğnesi gibi ağız yok? ne yapıcam? yardımcı olurmusunuz lütfen:(

Bir iğne 50 lira falan olamaz.Şu an en pahalı iğneler 30-35 lira.Ayrıca hiç kırılmamalı çıkmamalı.İyi olduğundan emin olduğunuz bir merkeze gidin.İğneyi siz kendiniz de alamazsınız.Bence gittiğiniz yer sıkıntılı.4 farklı yere gittiğim için tecrübem bu şekilde

merhaba herkese ben iğneli epilasyona başladım fakat iğnem kırıldı? iğne böyle nasıl desem şırıngalardaki iğnenin ucundaki iğne varya o iğnenin yeşil kısmı. benimkide şeffaf sarı internette araştırdığımda mezoterapi iğnesi olarak geçiyor 50 tl verdim 2.ye yeirnden çıktı iğnesi.şimdi internetten ballet altın iğne aldım 2 tane fakat uçları mezoterapi iğnesi gibi ağız yok? ne yapıcam? yardımcı olurmusunuz lütfen:KK43:
İğneli epilasyon iğnesinin ağız kısmı olmaz ki zaten. İğne alt tarafından probe denen alet ucuna takılır.
Mezoterapi iğnesi kullanılmaz iğneli epilasyonda. Size nasıl bir işlem yapıldı?

Back