Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar Ankara’da Julia hanıma yer bulmak çok zor başka onerebilecgınız sonuç aldığınız yer var mı ? Zeynep Polat’a gitmek istemiyorum başka onerdeiğiniz yer var mı
Ben sincanda başladım ama daha 2 gün oldu aylar sonra sonuç alırsam yazarım ama yine de üste çıksın diye yazayım dedim ordan sonuç gelmezse yine arıcam çünkü ben de
Ben sincanda başladım ama daha 2 gün oldu aylar sonra sonuç alırsam yazarım ama yine de üste çıksın diye yazayım dedim ordan sonuç gelmezse yine arıcam çünkü ben de
2 yıl gidenler var maalesef süreç çok uzun ya biraz incelse yine razıyım yani bakalım bu gittiğimden 6 ay içinde bir değişim yaşarsam arayanlara öneririm
2 yıl gidenler var maalesef süreç çok uzun ya biraz incelse yine razıyım yani bakalım bu gittiğimden 6 ay içinde bir değişim yaşarsam arayanlara öneririm