Merhaba arkadalar, Sessiz takipcilerden ama sırf kil tüy meselesinden sizlerin görüşünü almak için üye oldum. Hafiften yuzumde ayva tüylerim vardı beni çok rahatsız etmiyordu. Yüzümde çıkan bi kaç sivilce için doktor kortizonlu krem verdi .Ben bu kremin oldugunu düşünüyorum bariz bir şekilde artdı. Tüylere hic bir işlem yapılmadı.Test yaptirdim hormonal bi sikinti yok. Arastirmalarima göre tamamiyle kurtulmak icin iğneli epilasyon tek çareymis. Erzincanda yasiyorum.Buradaki guzellik salonuna sordum. Lazer gormez dediler. Zaten lazer istemiyorum ben Turkiyenin neresi olursa olsun gidip yaptırmaya raziyim yeterki kurtulayim. Bu tüyler psikolojimi bozdu.Izmir de aysel hanım, müge epilasyon, varmış. Oralara giden oldu mu . Aysel hanımı arıyorum açan yok . Ankarada istanbul da turkiyenin hicbir yeri fark etmez giderim yeterki iz kalmadan kurtulayım. Çalışıyorum ve utanıyorum.iz nerelere gittiniz nasıl kurtuldunuz zor mu süreç kabuklanma falan oluyormuş çok mu kötü oluyor. Bu konuda görüşlerinize ihtiyacım var .Allah rızası için bi el atın paylaşın.