İğneli epilasyon hakkında yüz tüyleri ile alakali

Viserion

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
1.440
562
323
Merhaba konuyu annem için açıyorum
Annemin çene bölgesinde uzun yıllardır kıl var kalın şekilde kış başı buz lazere gittik
Bir güzellik merkezine gittik 4 seans gittik kıllar bir miktar azaldı fakat annemin çenesinde ki killarin bir kısmı beyazlamış bunları buz lazer görmüyormuş
İğneli epilasyon önerildi
Hiç bir bilgim yok iğneli epilasyon hakkında
Burada yapan yer sadece bir tane kadın evinde yapıyor bu işlemi nasıl olur bilmiyorum
Daha önce yaptıran arkadaşlardan fikir istiyorum ☺

Merabalar ben yuz bolgeme igneli epilasyon yaptiriyorum biyik cene ve yan kisimlarima yuzde en zor biten bolge cene kismidir ignelide ama 3. Seansimdan sonra ciddi bi azalmam oldu Normalde ben 2-3 gunde bir kuafore atardim kendimi su anda 3 hafta oldu cok az cikan var onlarda cenede dedigim gibi biyiktan daha gec bitiyor cene kismi benim annemde cene kismina yaptiriyor gayet memnunuz ikimizde :)

Canım iğneli epilasyon diye başlık var oradan oku. Gidenler yorumlarını yazıyor. Ama dikkat et bazilari her yeri kötüleyip tek bir yeri övüyor onlara pek itibar etme. Evde kuaförde falan yaptırma sadece bu isi yapan uzmanlar var. Onlardan birine git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…