- 26 Aralık 2016
- 302
- 53
- 98
- Konu Sahibi justicewarrier
Karar verme aşamasındayım kızlar ama sanırım sonucunda gözümü karartıp başlıcam iğneli epilasyona. Siz yaptıranlar önerir misiniz ? Yardımlarınızı bekliyorumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dogru yeri nasil sececez yaaaiğneli epilasyon doğru yerde ve düzenli yaptırıldığı zaman kesin çözüm elde edebileceğiniz bir tercihtir.
tecrübelerden faylanacağızDogru yeri nasil sececez yaaa
Merhaba ben izmirde oturuyorum sizin gibi iğneli epilasyona baslamadan önce lazer yaptirdim yuzume ve inanilmaz artis oldu daha sonra subat ayinda igneli epilasyona basladim toplam 7saat yaptirdim suana kadar 4seans surdu en son haziranin 14ünde gitti rahatsiz edici degil gercekten sonuc inanilmaz bende cok fazla sivilcelenme olmadi ama tabiki sivilce ciktigi zamanlar oluyordu belki ben daha önce sivilce hapi kullandim o yuzden sivilce cikmamis olabilir yuzunu temiz tutmaya özen gösterin ben gece yatmadan gül suyuyla temizliyorum daha sonra utalk pudra suruyorum kurutuyor yuzumu o yuzden pek sivilce cikmiyor ama yagli oldugunda yuzum sivilcelerim artiyor eger sizde denemek isterseniz belki faydasini gorursunuzMerhaba benim yüzüm çok sivilcelendi bu normal mi?
Daha öncede baska bir konu altinda konusmustuk sizinle bende durumumdan bahsetmistim o zamandan beri 2.kez gitmediniz sanirim degil miMerhaba benim yüzüm çok sivilcelendi bu normal mi?
O beyaz uclu sivilceler deri altindaki yaglarin disari cikmasi. Ciktigi daha iyi bence. Aynisi bende de oluyor. 2 3 tane her gittigimde cikiyor. Ucunu kaldirmayin oynamayin.Herkese merhaba bende boynuma iğneli yaptırdım pazartesi günü ve ilk gün hafif kızarıktı uzman su değdirme .24saat dedi utalk pudra önerdi dediğini yaptım hatta 2gün değdirmedim su ancak cildim gün geçtikçe daha çok kızardı ve ucu su toplamış gibi sivilce yaptı uzmana sordum pudraya devam dedi içim rahat etmedi uyurken hafif yanmada hissedince bu arada uzmanım burdan önerilen iyi bi uzman neyseneyse bi gün hametan ve bepantol karıştırıp sürdüm ama durum değişmedi bende doktora gittim bugün doktor geçer cildin reaksiyon göstermiş dedi ve antibiyotuik ile dermokozmatik mineral su ve onarıcı yazdı sürüyorum suanda ama bi yandan çok korkuyorum basına gelen varmı herkesin kabuk bağlamis benim kırmızı ve sivilceli