• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İğneli epilasyon hakkında yardımlaşalım kızlar

justicewarrier

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2016
302
53
98
Karar verme aşamasındayım kızlar ama sanırım sonucunda gözümü karartıp başlıcam iğneli epilasyona. Siz yaptıranlar önerir misiniz ? Yardımlarınızı bekliyorumm

ben sürekli başlayıp bırakan bırısı oldugum ıcın tam bısey dıyemıyorum ama buradakı yorumları okuyunca daga fazla gec kalmamalymda dıyorum:)bu hafta basladım. acısı da cok bı sekılde dayanıyorum da kabuk kızarıklık olacak ıllakı benım cıldm cok hassas. iş ortamı vs o kısmı düşünüyorum. bakalım artık. ınsallah bu sefer bıtene kadar gıderımde kurtulkurm

ben bacak kol koltuk alti ve genital bolgeye yaptiriyorum. suana kadar kolum nerdeyse bitti sayilir ama daha tam bitmeden cok rahatladim diyebilirim. cektigim acilar disinda kendime verdigim en buyuk hediye olacak bittiginde diye dusunuyorum. Ama sonucta her ciltte farkli etkileri oluyor. Ablamda iz kalmisti mesela bu uzmaniylada alakali ama cilt tipiylede alakali sanirim. o yuzden dikkatle ilerlemekte fayda var diye dusunuyorum.

bende zeynep polata randevu aldım eylulde baslayacağım ama iz kalması benide çok korkutuyor ama napalım biryerden başlayıp görmek lazım off off bayanın yüzünde kılın tüyün ne işi var İnşallah ben ve bu dertten yakınan bayanlar kurtuluruz şu tüylerden tecrübeli arkadaşlar paylaşabilir mi nasıl bir süreç bekliyor iz leke durumu nedir kaç seans azalma bitme oldu bilgilendirebilirmisiniz.. artık acıdan da geçtim bitsin şu kıl tüy :(

Merhaba tüm tüy ve kıl madurları,temmuz 15 te yüzüm için iğneli epilasyona başladım ondan önce 3 yıldan fazla zamandır diot ve alex cihazlarının kullanıldığı merkezlerde yüzüme epilasyon yaptırdım ve çok pişman oldum anladım ki bitmek bir yana neredeyse %100 bi artış söz konusu araştırmalarımdan sonra burada tanıştığım biri sayesinde İzmir'de iğneli epilasyon yapan bir yer buldum ve oraya gitmeye başladım tam olarak iki ay oldu yaşadığım yer izmir olmadığı için her hafta gidemedim yüzüm tam olarak bir kere yapıldı şuan sonuç iyi gibi fakat yüzüm çok sivilcelendi ve kırmızı lekeler var her gören ne oldu diyor dişimi sıkıyorum inşallah sonu selamet olur.Ayrıca iğneli epilasyondan sonra utalk pudra kullanıyorum. geçen hafta dermatolağa gittim sabahları yüzümü yıkamam için TTO verdi sonra ince bir tabaka madecassol sürüyorum gün içinde de solenta pigmenta güneş kremini sürüyorum akşam yatarken yine TTO ile yüzümü yıkayıp silver kremi sürüyorum.İnşallah tez zaman da bu sivilce iz ve kıllardan kurtulurum. Tabi sizde idtediğiniz gibi bir cilde sahip olursunuz inşallah sormak istediğiniz birşey elimden geldiğince cevaplarım.İyi günler

Hemen başlayın hiç düşünmeyin, yalnız biraz uzun bir süreç, 1 yılı gözden çıkarmanız lazım. Bittiğinde keşke daha önce yaptirsaydim diceksiniz.

Bende bugun gittim favori yanak kalin tuyler toplandi bikactane kalin killarda kaldi aci konusuda bende olmadi sinek isirigi gibiydi kil cimbizla cekilirken hissetmedim genel durumum ilk yapildiginda cok sisti kizardi ama iki saate gecti suan hafif kabarmalar olustu uzmanim pudrala surekli dedi yarinda boyun ve cene icin gidicem gelismeleri yazarim alinan kil bida cikar mi dedim ilk turda bitmez cikar 8 ile 20 ayda biter dedi cok uzun sure bu malesef ama bakicam alinan killar nekadar surede cikiyor azaliyormu burdan bilgi vericem

Merhaba benim yüzüm çok sivilcelendi bu normal mi?
Merhaba ben izmirde oturuyorum sizin gibi iğneli epilasyona baslamadan önce lazer yaptirdim yuzume ve inanilmaz artis oldu daha sonra subat ayinda igneli epilasyona basladim toplam 7saat yaptirdim suana kadar 4seans surdu en son haziranin 14ünde gitti rahatsiz edici degil gercekten sonuc inanilmaz bende cok fazla sivilcelenme olmadi ama tabiki sivilce ciktigi zamanlar oluyordu belki ben daha önce sivilce hapi kullandim o yuzden sivilce cikmamis olabilir yuzunu temiz tutmaya özen gösterin ben gece yatmadan gül suyuyla temizliyorum daha sonra utalk pudra suruyorum kurutuyor yuzumu o yuzden pek sivilce cikmiyor ama yagli oldugunda yuzum sivilcelerim artiyor eger sizde denemek isterseniz belki faydasini gorursunuz

Herkese merhaba bende boynuma iğneli yaptırdım pazartesi günü ve ilk gün hafif kızarıktı uzman su değdirme .24saat dedi utalk pudra önerdi dediğini yaptım hatta 2gün değdirmedim su ancak cildim gün geçtikçe daha çok kızardı ve ucu su toplamış gibi sivilce yaptı uzmana sordum pudraya devam dedi içim rahat etmedi uyurken hafif yanmada hissedince bu arada uzmanım burdan önerilen iyi bi uzman neyseneyse bi gün hametan ve bepantol karıştırıp sürdüm ama durum değişmedi bende doktora gittim bugün doktor geçer cildin reaksiyon göstermiş dedi ve antibiyotuik ile dermokozmatik mineral su ve onarıcı yazdı sürüyorum suanda ama bi yandan çok korkuyorum basına gelen varmı herkesin kabuk bağlamis benim kırmızı ve sivilceli

Herkese merhaba bende boynuma iğneli yaptırdım pazartesi günü ve ilk gün hafif kızarıktı uzman su değdirme .24saat dedi utalk pudra önerdi dediğini yaptım hatta 2gün değdirmedim su ancak cildim gün geçtikçe daha çok kızardı ve ucu su toplamış gibi sivilce yaptı uzmana sordum pudraya devam dedi içim rahat etmedi uyurken hafif yanmada hissedince bu arada uzmanım burdan önerilen iyi bi uzman neyseneyse bi gün hametan ve bepantol karıştırıp sürdüm ama durum değişmedi bende doktora gittim bugün doktor geçer cildin reaksiyon göstermiş dedi ve antibiyotuik ile dermokozmatik mineral su ve onarıcı yazdı sürüyorum suanda ama bi yandan çok korkuyorum basına gelen varmı herkesin kabuk bağlamis benim kırmızı ve sivilceli
O beyaz uclu sivilceler deri altindaki yaglarin disari cikmasi. Ciktigi daha iyi bence. Aynisi bende de oluyor. 2 3 tane her gittigimde cikiyor. Ucunu kaldirmayin oynamayin.

Back