İğneli Epilasyon İğneli epilasyon hakkında tecrübesi olanlar bi bakabilir mi?

Sude00

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
11
0
34
Arkadaşlar ben 17 yaşındayım. Göbeğimde ve göğüs arasında beni rahatsız edici tüyler var ve ben bunlardan kurtulmak istiyorum. Lazer o tüyleri görmez diyorlar iğneli epilasyon da iz bırakıyomuş bu konu hakkında tecrübesi olan daha önceden yaptırmış olan varsa lütfen cevap verebilir mi çünkü bu durum beni gerçekten rahatsız ediyor. Bahsettiğim sadece göbek çizgisi değil tüy sarartıcı sürdüğüm için göbeğimin her tarafı. Lütfen cevap verin

İğneli epilasyon iz yapmaz da, yanlış uygulanan iğneli epilasyon sonucunda iz kalır. Bulunduğunuz şehirdeki uzmanları araştırın ona göre gidin bir görüşün, küçük bir bölgeye deneme yaptırır, aldığınız sonuca göre karar verirsiniz.

Göğüs ucuna yaptırıyorum, tüm karın bölgesine istediğim için deneme yapıldı. Karın çok geç iyileşiyo, yani iyileşme evresinde gittiğim yer kötü gibi bi algıya kapılmayın. Yüzüm 1 haftada iyiyeştiyse, karnım 1 ay oldu halen minik minik kızarıklıklar var. Acı eşiği herkesin farklıdır fakat ben 20 dk fazla yaptıramıyorum, çok canım acıyo. Yaz yerine kışın başlayın. Ben mayo giyicem tüm yaz kızarıklıklar yüzünden. Devam edicem çünkü daha önceden lazer yaptırmadığım için karın bölgeme ilk seansta baya bi azalma oldu. Geç iyileşme gösterdiği için daha iyi bakım yapman gerekiyo tabi.

İzmirde önerebiliceğiniz bi yer var mı? Bi de kesin bitiyor mu ya gerçekten çok kötü bi durum

Peki bişey sorucam. Daha önce karın bölgene sarartıcı sürdün mü veya ağda yaptırdın mı? ben ikisini de yaptım bu iğneli epilasyonu olumsuz etkiler mi?

Peki bişey sorucam. Daha önce karın bölgene sarartıcı sürdün mü veya ağda yaptırdın mı? ben ikisini de yaptım bu iğneli epilasyonu olumsuz etkiler mi?

ben 2 kez ağda yaptım daha önceden. seneler oldu tabi. lazerin etkisi gibi değil tabiki, daha kısa sürede sonuç alırsın. boyun bölgeme senelerce lazer yaptırdım 3 seansta %70 gibi bi azalma oldu. burdan hesap edersen lazer görmemiş bi bölgede sonuç alman çok daha başarılı olur.

teşekkür ederim iz kalır, kıllar bitmez diye çok korkuyorum ama başlamam lazım

teşekkür ederim iz kalır, kıllar bitmez diye çok korkuyorum ama başlamam lazım

Yok kalmaz merak etmeyin. 6 ayda bir cilt kendini yeniliyor, ben burda yeterince okudum iz kaldı senelerdir diyen birine rastlamadım. Tek bir bayan vardı 2 sene kaldı iğne izi dedi ama hepsi geçiyo. Rahatsızsanız yaşınızda genç şanslısınız erkenden kurtulun bence. Sizin için bi şans.

haklısınız. çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

Merhaba tüm tüy ve kıl madurları,temmuz 15 te yüzüm için iğneli epilasyona başladım ondan önce 3 yıldan fazla zamandır diot ve alex cihazlarının kullanıldığı merkezlerde yüzüme epilasyon yaptırdım ve çok pişman oldum anladım ki bitmek bir yana neredeyse %100 bi artış söz konusu araştırmalarımdan sonra burada tanıştığım biri sayesinde İzmir'de iğneli epilasyon yapan bir yer buldum ve oraya gitmeye başladım tam olarak iki ay oldu yaşadığım yer izmir olmadığı için her hafta gidemedim yüzüm tam olarak bir kere yapıldı şuan sonuç iyi gibi fakat yüzüm çok sivilcelendi ve kırmızı lekeler var her gören ne oldu diyor dişimi sıkıyorum inşallah sonu selamet olur.Ayrıca iğneli epilasyondan sonra utalk pudra kullanıyorum. geçen hafta dermatolağa gittim sabahları yüzümü yıkamam için TTO verdi sonra ince bir tabaka madecassol sürüyorum gün içinde de solenta pigmenta güneş kremini sürüyorum akşam yatarken yine TTO ile yüzümü yıkayıp silver kremi sürüyorum.İnşallah tez zaman da bu sivilce iz ve kıllardan kurtulurum. Tabi sizde idtediğiniz gibi bir cilde sahip olursunuz inşallah sormak istediğiniz birşey elimden geldiğince cevaplarım.İyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…