Peki bişey sorucam. Daha önce karın bölgene sarartıcı sürdün mü veya ağda yaptırdın mı? ben ikisini de yaptım bu iğneli epilasyonu olumsuz etkiler mi?Göğüs ucuna yaptırıyorum, tüm karın bölgesine istediğim için deneme yapıldı. Karın çok geç iyileşiyo, yani iyileşme evresinde gittiğim yer kötü gibi bi algıya kapılmayın. Yüzüm 1 haftada iyiyeştiyse, karnım 1 ay oldu halen minik minik kızarıklıklar var. Acı eşiği herkesin farklıdır fakat ben 20 dk fazla yaptıramıyorum, çok canım acıyo. Yaz yerine kışın başlayın. Ben mayo giyicem tüm yaz kızarıklıklar yüzünden. Devam edicem çünkü daha önceden lazer yaptırmadığım için karın bölgeme ilk seansta baya bi azalma oldu. Geç iyileşme gösterdiği için daha iyi bakım yapman gerekiyo tabi.
Peki bişey sorucam. Daha önce karın bölgene sarartıcı sürdün mü veya ağda yaptırdın mı? ben ikisini de yaptım bu iğneli epilasyonu olumsuz etkiler mi?
teşekkür ederim iz kalır, kıllar bitmez diye çok korkuyorum ama başlamam lazımben 2 kez ağda yaptım daha önceden. seneler oldu tabi. lazerin etkisi gibi değil tabiki, daha kısa sürede sonuç alırsın. boyun bölgeme senelerce lazer yaptırdım 3 seansta %70 gibi bi azalma oldu. burdan hesap edersen lazer görmemiş bi bölgede sonuç alman çok daha başarılı olur.
teşekkür ederim iz kalır, kıllar bitmez diye çok korkuyorum ama başlamam lazım
haklısınız. çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinYok kalmaz merak etmeyin. 6 ayda bir cilt kendini yeniliyor, ben burda yeterince okudum iz kaldı senelerdir diyen birine rastlamadım. Tek bir bayan vardı 2 sene kaldı iğne izi dedi ama hepsi geçiyo. Rahatsızsanız yaşınızda genç şanslısınız erkenden kurtulun bence. Sizin için bi şans.
haklısınız. çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için