20 yaşındayım ve gençliğimin verdiği etkiyle tüylerime çok takıntılıyım. O yüzden lazere başladım 1.5 sene önce ama çoğu bölgede istediğim performansı yakalayamadım. O yüzden göğüs ucu, göbek ve kalça kenarı gibi küçük küçük bölgelere iğneli epilasyona başladım.
İlk başta göğüs uçlarıma başladım(7-8 ay oldu) ve sonuçtan aşırı memnun kaldım. Yaptırdığım yerdeki kadın çok profesyonel, çok pahalı ama her kuruşa değiyor diyebilirim.O yüzden şimdi göbek çizgime ve kalça kenarıma iğneliye başladım.
Süreci takip etmem için ve sizi de bilgilendirmek için stereotyped 'dan ilham alarak bu günlüğe başlamak istedim. Burada 9 Temmuz günü başladığım göbek çizgisi ve kalça kenarı iğneli epilasyon günlüğüme hoşgeldiniz:) Göbeğimden de bir adet fotoğraf koyuyorum, görselli paylaşımlar sonucu daha net görmemize yardım edebilir.
Göbeğimde minik minik kırmızı noktalar görüyorsunuz, göğsüme yaptırdığım zamanlar böyle noktalar, kabuklar oluşmamıştı ama bölgeden bölgeye fark gösteriyor demek ki. Ama az olduğu için ve çok dikkatli bakmadıkça belli olmadığı için sıkıntı etmiyorum.
2. randevum ise 23 Temmuz'da.
Sorularınızı bekliyorum seve seve cevaplarım hepsini:)