• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İĞNELİ EPİLASYON GÜNLÜĞÜ

yasmingncc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
234
208
53
28
Merhaba kızlar.
Yıllarca en muzdarip olduğum konuydu lazer ve iğnelide yaptıranların yorumunu bulamamak öyle ya da böyle başladım bir kaç deneyimim oldu fazlaca yol katettik bir güzellik salonundan 22 saat sürecek bir paket aldım iğneli epilasyon hakkında merak ettikleri olan varsa sorabilir buradan cevaplayacağım.

İğneli epilasyon ve lazer epilasyon için Ümraniye’de Caren Güzellik salonunu tavsiye ediyorum çok çok memnun kaldım asla iz kalmadı çok iyi sonuç aldım Gül hanım işinde uzman kendisi çok ilgilendi

İğneli epilasyon ve lazer epilasyon için Ümraniye’de Caren Güzellik salonunu tavsiye ediyorum çok çok memnun kaldım asla iz kalmadı çok iyi sonuç aldım Gül hanım işinde uzman kendisi çok ilgilendi
Eğer işinizde iyiyseniz zaten yeteri kadar müşteri çekersiniz. Lütfen insanları gerçek bir kişiymiş gibi kandırmaya çalışmayın.

İğneli epilasyonda öyle paket alınıyor muymuş hiç duymamıştım. Ben de uzun süredir yaptırırım, bazı yerler bitti bazılarına devam ediyorum. Gerçekten nakit ve vakit isteyecek bir şey ama sonrası büyük rahatlık :21:

Back