İğneli epilasyon Emel Baloğlu.

Eses98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2020
19
3
1
27
Ankara Sincan Çağlar kuaför ve güzellik salonunda Emel hanıma iğneli epilasyon yaptıran, sonuç alan var mı ? Yardımcı olur deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Ilk kez 3 gun önce gittim biyikta cenede ve gıdı bolgesinde setlesmis killarimi aldi biyik bolgesini sadece bir sıra halinde ara ara aldı yani sol dudak kenarından sağ kenar dudağa kadar en üst sırayı aldı altlara doğru hiç inmedi dudak çizgisinin üstleri ortalara hiç dokunmadı ben hepsini tek seansta alır diye düşünmüştüm öyle olmadı sebebi ben beyaz tenliyim sarışınım tüylerimin rengi çok açık ama çok sık sanırım iz ve leke kalmasın diye bu şekilde çalıştı her seansta yavaş yavaş ilerleme kaydedecez galiba çünkü ön görüşme yapmadan gittim telefonla 1.5 saat randevu aldim 55 dakika sürdü çene ve bıyık için gittim favorilerimide aldı koltuk altlarımda aldırdım oyle cok fazla degildi koltuk altlarim cikanlari aldi sadece eli çok hafif ağrıyı çok az hissettim çok yoğun ve sık alış yapmadı o yüzden iz ve leke kalacağını düşünmüyorum inşallah yolumuz uzun gibi gozukuyor bakalim ha bide gıdıda 5-6 tane sert kıllarım vardı onlarida aldı

Ben yaptırdım 4 ay önce uzun bi araştırmadan sonra Emel Hocamla tanıştım iğneli epilasyondan once buz lazer yatırmıştım yüzüme ve herkes gibi mağdur oldum 4 ay gibi bi surede ben baya farkını gördüm hatta cevremdeki insanlar cok sordu nereye gidiyosun diye Emel hocaya yönlendirdigim bi kac arkadasim oldu onlarda cok memnun kaldılar çok özenle ve titizlikle yapıyor yüzümde asla iz kalmadı bi çok yer bunun garantisini vermiyor iz kaliyor ama Emel Hocaya güvenebilirsiniz ben cok memnunum daha fazla araştırma yapmayin en kisa zamanda tanişmanizi tavsiye ederim zaman kaybetmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…