• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Igneli epilasyon deneyimim

Merhaba benim gibi lazer mağduru olan var mı yuz bolgesi icin
Merhaba ben yeni başladım 2 seansa gittim şimdilik iyi gibi ama en büyük hatam lazer yaptırmak yüze buz lazer yaptırdım çok kalinlastirdi ve çok fazla çoğaldı 2 seans yüzüme iğneli yaptırım şimdilik iyi gibi

Merhaba ben yeni başladım 2 seansa gittim şimdilik iyi gibi ama en büyük hatam lazer yaptırmak yüze buz lazer yaptırdım çok kalinlastirdi ve çok fazla çoğaldı 2 seans yüzüme iğneli yaptırım şimdilik iyi gibi
Asla ve asla yüze lazer yaptırmamak gerekiyor çok pişmanımçok kötüoldu yüzüm berbat derecede ama igneliden şimdilik memnunum

Merhaba peki 2.seanstan sonra ciddi bir azalma oldu mu ve kaç günde 1 gittiniz acaba?termoliz ısıda kılların bitmesi uzun sürüyormuş, sizin igneli yaptirdiginiz yerde hangi isi kullaniliyor?

Back