• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Igneli epilasyon deneyimi

Snylcnplt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2018
12
0
1
28
Merhaba arkadaşlar burada ki bir çok iğneli epilasyon önerilerini okudum ve en son bir yerde karar kildim goztepede bir güzellik merkezi pko hastası olduğum için yüzümde çenemde aşırı tüylenme var 10 dakikalık deneme atışı ile çene bölgesine başladık cımbızla çekildiğini hissetmedim ve işçiliği çok hızlı 10 dakika da yarim çeneyi toparladı 10 gün sonrasına randevu verdi 2. Gün bugün kabuklanma kabarıklık yok kızarıklık geçti sadece bir kaç iğne giriş yerinde hafif kızarıklık var o da yok olacak gibi araştıran arkadaşlar varsa kesinlikle tavsiye ederim hiç anlatıldığı gibi de bir acısı yok cani çok kıymetli biri olarak söylüyorum . :)

Kabuklanma olmadıysa akımı düşük tutmuştur. Bu da tüylerin daha uzun sürede sonuç vermesi demek. Valla benim uzmanım uyuşturduğu zaman yüksek akım çalışıyor ve kabuklanma oluyor.

Kabuklanma olmadıysa akımı düşük tutmuştur. Bu da tüylerin daha uzun sürede sonuç vermesi demek. Valla benim uzmanım uyuşturduğu zaman yüksek akım çalışıyor ve kabuklanma oluyor.
Her yerde kabuklanma olmaması gerektiği söyleniyor kabuklanma oluyorsa cilt yanıgidir diye ki bugün 4. Gün yaptirali gayet iyi durumda ama asıl sonuç tüm yüz çalışınca belli olacak bu sadece denemeydi siz ne kadarda sonuç aldınız

Her yerde kabuklanma olmaması gerektiği söyleniyor kabuklanma oluyorsa cilt yanıgidir diye ki bugün 4. Gün yaptirali gayet iyi durumda ama asıl sonuç tüm yüz çalışınca belli olacak bu sadece denemeydi siz ne kadarda sonuç aldınız

ben yüzümü ve kollarımı bitirdim şimdi bacaklarıma geçtim. Kollarım daha önce işlem görmediği için 2. turdan sonra tek tük çıkmaya başladı. Yüzüm düşük çalıştığı için hafif kabuk tutuyordu ama kollarımı uyuşturarak yaptırdım bu yüzden akımı yüksek tutuyordu ve baya baya yara gibi kabuk bağlıyordu. Şimdi ne iz ne de tüy kaldı kollarımda. Ben de bugüne kadar deneyimleyenlerden yola çıkarak kabuklanması gerektiğini düşünüyorum. Kabuk tutmayanlar sonuç alamadıklarını yazmışlar forumlarda. yanlış yönlendirmek istemem gittiğiniz yer dışında başka uzmanlara da danışın isterseniz. bilemedim valla.

ben yüzümü ve kollarımı bitirdim şimdi bacaklarıma geçtim. Kollarım daha önce işlem görmediği için 2. turdan sonra tek tük çıkmaya başladı. Yüzüm düşük çalıştığı için hafif kabuk tutuyordu ama kollarımı uyuşturarak yaptırdım bu yüzden akımı yüksek tutuyordu ve baya baya yara gibi kabuk bağlıyordu.uyuşturdunu Şimdi ne iz ne de tüy kaldı kollarımda. Ben de bugüne kadar deneyimleyenlerden yola çıkarak kabuklanması gerektiğini düşünüyorum. Kabuk tutmayanlar sonuç alamadıklarını yazmışlar forumlarda. yanlış yönlendirmek istemem gittiğiniz yer dışında başka uzmanlara da danışın isterseniz. bilemedim valla.

kolunuzu hangi yöntemle uyuşturdunuz?
yüzünüzde nerelere yaptırdınız ? ksç seansta bitti. kollar kaç saat sürdü?

kolunuzu hangi yöntemle uyuşturdunuz?
yüzünüzde nerelere yaptırdınız ? ksç seansta bitti. kollar kaç saat sürdü?

benim uzmanım jetokain ile uyuşturuyor. yüzümde favori, yanak ve çeneme yaptırdım. bir sene boyunca düzenli olarak gittim ancak kaç saat gittiğimi yazmadın. Uzun sürmüştür çünkü benim kollarım oldukça yoğundu.

Back