bende çene ve bıyık bölgesine yaptırıyorum.. altın ve gümüş iğne diye 2 çeşit iğne var, altın olan daha ince, cilt tipine göre veriyolar iğneyi 13 liraydı sanırım ben aldığımda iğne.. çene bölümüne gümüşle başladık sonra memnun kaldım ve bıyık bölümünede geçtim ama gözeneklerim çok sıkı olduğu için altın iğne aldım birde.. iğneler sizde kalıyo giderken yanınızda götürüyosunuz yani son derece streril :)
benim cildim çok hassas olduğu için akımı az vererek yapıyolar genelde o yüzden uzun sürüyo, normal akımla yaptığındada 4 gün falan kırmızı kabuk gibi oluyo benek benek :)
acı konusuna gelince çok tatlıdır canım ama dayanabiliyorum.. yani insan sonsuza kadar kurtulacağını düşündükçe çok fazla dert etmiyo zaten sıkıyosunuz dişinizi oturuyosunuz.. ya iple ayda 2 kere çekeceksiniz ömür boyu yada böyle acıya dayanıp kurtulacaksınız :)
her bölgeye uygulanıyormuş, dakika başı ücretlendiriliyo, dakikası 1TL oldu geçen ay..
bu arada alakasız olacak ama bioder roll on kullanıyorum koltuk altı için, makineyle alıyorum normalde, eskiden jilette kullandığım için çok kuvvetliydi kıllar ama bioder baya seyreltti, bu kışta inşallah onlara başlıcam..
kısacası ben çok memnunum ve tavsiye ederim :)