• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İğneli Epilasyon Deneyenler

mine81

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2007
144
0
296
Diğer
[CODE][/CODE]biçok yolu denedim ama fayda yerine zarar gördüm iğneli denemek istiorum fakat yine zarar görmekten korkuorum.benim gibi olanlara fayda sağlaması için bu başlığı açıyorum.

özellikle merak merak ettiklerim:
altın iğne almak şart mı ,fiatı kaç dolayında(kazıklanmayalım die soruorum),
yüzde iz bırakmadan yapabilen var mı,
zararı var mı(yüz kaslarına,cilde vs),
iz kalıo mu,
yüzdeki kıllar için tahmini kaç kez-ne sıklıkta gitmek lazım,
fiat nasıl?

lütfen düzenli yaptıranlar olumlu olumsuz fikirlerini ve önerilerinizi paylaşın.LÜTFEN KONUYU DAĞITMAYIP GEREKİRSE FARKLI BAŞLIK ATALIM.
hepimize faydalı olması dileğiylea.s.

ben yaklaşık 3 sene evvel başlamıştım.ilk başladığımda ordan bana bir iğne verilmişti yanlış hatırlamıyor isem 4-5 lira bişeydi.önce yüzüme başladım.cildim o kadar havalı ki en uzak bi dokunuşta kıpkırmızı olmasına rağmen epilasyonda aynı tepkiyi vermedi.ilk başladığımda 18 günde 1 gitmiştim daha sonra bu süre uzadı da uzadı =) daha sonra koltuk altlarıma başladım.benim tüylerim çok seyrek ve kalın olmadığından 2 seansta bitti onlarda.yani anlıyacağınız 2.5 senedir koltuk altı derdi bilmeden kolsuz,mayo herşeyi rahat rahat giyiyorumfiyatına gelince dakika ücretli oluyor onlar.benim son randevumda 60 kuruştu.acı kısmına gelirsek deeee benim kadar ödlek canı tatlı kimse yoktur çok korkmuştum ama hissetmiyorsunuz bile =) hiç bir iz kalmıyor eve geldiğinizde talk pudrası sürüyorsunuz sürekli.2 gün içinde minnacık kabuk tutuyor onlar ve pudralamaya devam ettiğiniz hızda dökülüyor.koltuk altları için çok tehlikeli ter bezlerine zarar veriyor ve terleyemiyorsunuz falan demişlerdi ama ben hala terleyebiliyorum =)

biraz uzun oldu ama bilgi verebildiysem ne mutlu bana

Son düzenleme:
bende dudak üstüme iğneli epilasyona başladım.kişiye özel iğnesi var ilk başlanıldığında veriliyor.altın iğneyi ilk defa duyuyorum.ilk3 gün yüzde kızarıklık ve kabuklanma oluyor ama sonrasında tamamen geçiyor.ama güneşten çok iyi korunmak gerekiyor aksi taktirde leke oluşabiliyormuş.seans aralığı tüyler alınabilecek uzunluğa ulaşıncaki buda kişiden kişiye değişiyor.ben 3 hafta aralıklarla gidiyorm şimdilik.yüz bölgesi hassas olduğu için her seansta 20 dakikadan fazla çalışamıyorlar fiyat ise dakika hesabı olup dakikası 1 ytl.şimdiye kadar yaptırmadığıma çoook pişmanım.şiddetle tavsiye ederim.

bende kollarıma yaptırmak istiyorum aslında kol ve bacak bu iğneli epilasyon sadece küçük yerlere mi yapılıyo şimdi geliştimi bilgim yok ama lazerin açık renk tüyleri görmediğini duydum sarışınım ben iğneliden başka çarem yok sanırım kola bacağa olur mu

bende çene ve bıyık bölgesine yaptırıyorum.. altın ve gümüş iğne diye 2 çeşit iğne var, altın olan daha ince, cilt tipine göre veriyolar iğneyi 13 liraydı sanırım ben aldığımda iğne.. çene bölümüne gümüşle başladık sonra memnun kaldım ve bıyık bölümünede geçtim ama gözeneklerim çok sıkı olduğu için altın iğne aldım birde.. iğneler sizde kalıyo giderken yanınızda götürüyosunuz yani son derece streril :)

benim cildim çok hassas olduğu için akımı az vererek yapıyolar genelde o yüzden uzun sürüyo, normal akımla yaptığındada 4 gün falan kırmızı kabuk gibi oluyo benek benek :)

acı konusuna gelince çok tatlıdır canım ama dayanabiliyorum.. yani insan sonsuza kadar kurtulacağını düşündükçe çok fazla dert etmiyo zaten sıkıyosunuz dişinizi oturuyosunuz.. ya iple ayda 2 kere çekeceksiniz ömür boyu yada böyle acıya dayanıp kurtulacaksınız :)

her bölgeye uygulanıyormuş, dakika başı ücretlendiriliyo, dakikası 1TL oldu geçen ay..

bu arada alakasız olacak ama bioder roll on kullanıyorum koltuk altı için, makineyle alıyorum normalde, eskiden jilette kullandığım için çok kuvvetliydi kıllar ama bioder baya seyreltti, bu kışta inşallah onlara başlıcam..

kısacası ben çok memnunum ve tavsiye ederim :)

dk 1 ytl ama bir kol için seans başı kaç dk yani bir kolun bir seansı kaç dk sürüyo böyle ince hesap değilde kaba olarak kollardaki tüylerden kurtulmanın maliyeti ne kadar olur bilginiz varsa bu konuda. bide kökten tüyleri alıp mı gidiyoruz

ız bırakmadan yapabilenler tabiki var öncelikle bunu söyleyeyim, her işin uzmanı bir de uzman geçineni var ne de olsa :)
Acı konusunda ben biraz acıdığını söylemeliyim. Benim cildim hassas olabilir ya da daha düşük akımlarda acı çok az olabilir bilmiyorum ama çok olmasa da bir miktar acı oluyor ama tüysüz kalmaya değer bana göre.
ılk gittiğim, sonra yapan bayanın isteksizliği nedeniyle bıraktığım yerde altın iğne kullanılıyordu daha sonra altın olmayan ve biraz da düşük kaliteli olan bir iğneyle yaptırdım bir süre başka birine. Aslında çok farketmedi ama alt koluma bir şey olmazken, üst kolumda iz bıraktı o kişi. Sanırım bir süre güneşe maruz kalmaması konusunda uyarmadığı için oldu öyle. Ama altın olmasa da kaliteli iğneler var piyasada.
Referanslı, birilerinin memnun kaldığı bir uzman bulabilirseniz etrafınızdaki insanlara sorarak, sorun yaşamazsınız.

Mineciğim , sana özlediğin ve işte bu diyeceğin iğnesiz iğne epilasyon cihazını önereyim bağlarbaşında bir güzellik salonunda uygulanıyor istersen forumda iğnesiz iğne epilasyon bşlığına bak orada gerekli bilgileri bulabilirsin.
sevgiler

ilk bolgede cok yogun kıl oldugu ıcın kızarıklıklar da cok belırgın ve fazla oluyo ama azaldıkca kızarıklıklarda hem daha kolay ıyılesıyo hemde zamanla ızler tamamen kayboluyo (bende oyle oldu) .... bende ıgne ucu cok bısey degıstırmıyo onemlı olan kımın yaptıgı yapan kısının kıl kokunu denk getırıp saglıklı bır sekılde yakabılmesı... kıl koku yandıgı ıcın zaten bı ız olması da dogal ... medicassol kremını onereblırım kızarıklıklar ıcın

bende şuan lazer yaptırıyorum .iğneli ye cesaret edemedim, canın çok acıyor demişlerdi.ama lazerde acıtmıyor değil yani :43:

İğneli çok acıtıyor şahsen.ben kol bölgesı ve çene altı yaptırıyorum cidden acıyor.

Bidaha çıkmaması olayıda tüyden tüye ve çalıştığı akıma gore değişyor.

bende altın kaplama kullaniliyor ama bu cogu uzmandan uzmana degisiyor o yuzden igneden cok el ustaligi onemli bence :)

Back