Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İğneli epilasyon acil yardım !
- Konu Sahibi Eses98
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Ocak 2018
- 164
- 270
- 53
İğneliyi ben yaptırdım, memnunum. Yer önermek belki doğru olmaz ama gideceğiniz yerde önce minik bir bölgeye yaptırıp sonuca göre devam edin derim ben. İzlerden dolayi mağdur olan çok kişi var çünkü. Bir de işlem sırasında iğnenin girişini hissetmemeniz gerekiyo. Sadece verilen akımı hissetmelisiniz. Çünkü iğne tene değil, gözeneklere batmalı. Yoksa kalıcı izler oluyo.Kimse yok mu ?
Zar
Kendim çok yer ile görüştüm, ama cesaret edip bir yere gidemedim, gidemiyorum...
Gittiğiniz yer neresi acaba ? En azından bir fikir olur...
Çok çok kararsız kaldım çünkü.
Çok fazla isim, çok fazla mekân var...İğneliyi ben yaptırdım, memnunum. Yer önermek belki doğru olmaz ama gideceğiniz yerde önce minik bir bölgeye yaptırıp sonuca göre devam edin derim ben. İzlerden dolayi mağdur olan çok kişi var çünkü. Bir de işlem sırasında iğnenin girişini hissetmemeniz gerekiyo. Sadece verilen akımı hissetmelisiniz. Çünkü iğne tene değil, gözeneklere batmalı. Yoksa kalıcı izler oluyo.
Kendim çok yer ile görüştüm, ama cesaret edip bir yere gidemedim, gidemiyorum...
- 24 Ocak 2018
- 164
- 270
- 53
Burdan yer yazmak doğru mu bilemiyorum ama ben bahçelide epilase var oraya gittim. Önce lazer sonra iğneli olarak devam ettim. Bitti benim, memnun kaldım. Siz de bence başladığınız yerde önce minik bir bölgede deneyin, 1-1,5 ay sonra sonuca göre devam edin. Çünkü özellikle iğnelide daha dün konu açmıştı birisi, geçmeyen izlerle ilgili. Ama lazerle de bitmiyo tamamen, anca iğneli bitiriyo. Bir de yüz bölgesi gibi ince tüylü alanlara lazer yaptırmayın, çünkü ters etki yaparak çoğaltıyor. Ondan da muzdarip olan çok üye gördüm.Zar
Çok fazla isim, çok fazla mekân var...
Evet kesinlikle çok haklısınız.Burdan yer yazmak doğru mu bilemiyorum ama ben bahçelide epilase var oraya gittim. Önce lazer sonra iğneli olarak devam ettim. Bitti benim, memnun kaldım. Siz de bence başladığınız yerde önce minik bir bölgede deneyin, 1-1,5 ay sonra sonuca göre devam edin. Çünkü özellikle iğnelide daha dün konu açmıştı birisi, geçmeyen izlerle ilgili. Ama lazerle de bitmiyo tamamen, anca iğneli bitiriyo. Bir de yüz bölgesi gibi ince tüylü alanlara lazer yaptırmayın, çünkü ters etki yaparak çoğaltıyor. Ondan da muzdarip olan çok üye gördüm.
Yüz, göbek, bel gibi bölgeler ince tüy olduğu için lazer cihazları çok riskli...
İğneli ile tamamen kurtulmak istedim...
Bilgileriniz, cevabınız için çok teşekkür ederim çok sağolun...
- 24 Ocak 2018
- 164
- 270
- 53
Evet doğru bir şekilde yapılirsa iğneli kesin çözüm oluyo. Bir de şunu ekleyeyim, iğnenin girişini hissetmediğiniz gibi cımbızla tüyleri toplarlarken de hiç aci hissetmemeniz gerek doğru yapılan işlemde. Çünkü iğne direk gözenekten girip köke akım verince zaten kökten kopmuş oluyo. Cımbızla sadece bölge temizleniyo, acımaması gerek. Bir de oluşan kabukları asla koparmayın. Kendisi düşmeli. Umarım iyi bir yere denk gelirsiniz, sonucu da güzel olur.
Evet kesinlikle çok haklısınız.
Yüz, göbek, bel gibi bölgeler ince tüy olduğu için lazer cihazları çok riskli...
İğneli ile tamamen kurtulmak istedim...
Bilgileriniz, cevabınız için çok teşekkür ederim çok sağolun...
Umarım...Evet doğru bir şekilde yapılirsa iğneli kesin çözüm oluyo. Bir de şunu ekleyeyim, iğnenin girişini hissetmediğiniz gibi cımbızla tüyleri toplarlarken de hiç aci hissetmemeniz gerek doğru yapılan işlemde. Çünkü iğne direk gözenekten girip köke akım verince zaten kökten kopmuş oluyo. Cımbızla sadece bölge temizleniyo, acımaması gerek. Bir de oluşan kabukları asla koparmayın. Kendisi düşmeli. Umarım iyi bir yere denk gelirsiniz, sonucu da güzel olur.
Çok çok korku ve tedirginlik içindeyim.
Ama denemeden de bilemeyeceğim
Teşekkür ederim tekrar.
- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.957
- 198
Her yer güvenli gibi reklamını yapıyor ama sıkıntılı bir seçim iştelazer epilasyon herkese her makinaya guvenilmez ama igneli aralarinda en guvenilir bence. teniniz ve kil tipiniz de uyuyorsa verim alirsiniz. guven veren temiz bir yere baslayin cok dusunmeyin.
Beyaz tene siyah kıl...
Sonuç alacağıma eminim.
Emin ellerde bir işlem yaptırmak önemli dediğiniz gibi...
- 24 Ocak 2018
- 164
- 270
- 53
Rica ederim, ne demekUmarım...
Çok çok korku ve tedirginlik içindeyim.
Ama denemeden de bilemeyeceğim
Teşekkür ederim tekrar.
- 30 Kasım 2015
- 404
- 247
- 103
QUOTE]Her yer güvenli gibi reklamını yapıyor ama sıkıntılı bir seçim işte
Beyaz tene siyah kıl...
Sonuç alacağıma eminim.
Emin ellerde bir işlem yaptırmak önemli dediğiniz gibi...
tüm epilasyancularin uygulama videoları var bakabilir siniz sevda hanim ebru hanim julia hanım. Ben 3nude denedim ama kendiniz gidip görün
- 30 Kasım 2015
- 404
- 247
- 103
- 23 Kasım 2020
- 5
- 0
- 1
- 27
Merhabalar ben iğneli epilasyona 20 haziranda Etlik Aşağı eğlencece bulunan "Sevgi Guzellik" ile basladim. Yüzümde lazer epilasyondan dolayı çok fazla artış olmuştu. Yüzüm kıldan gözükmüyordu. (Görsel ekliycem fakat yüzümün haline dehsete dusmeden önce 2 seans sonrasındaki farka bakın) Sevgi Hanim oldukça seri ve temiz çalışıyor. Belki biraz canınız yanar ama sonuca inanamayacaksınız. Alabileceğiniz en güzel sonuncu alacaksiniz. Bu arada yüzümde iğneli epilasyon sonrasinda elbette kabuklanma oldu ama iz kalmadi. Seans bittikten sonra hiçbir sekilde agri da olmuyor. Tabi sizin de yüzünüze özen gösterip kaşimamaniz ve güneş kremi olmadan dışarı çıkmasanız lazim. Sevgi Hanim bu konuda sizi ayrıntılı şekilde bilgilendirecektir. Bu konularda oldukça titiz ve kibar bir hanım zaten. Gittiginize asla pişman olmayacağınız bir yer.
Eklentiler
- 7 Aralık 2020
- 50
- 6
- 1
- 34
Dilara hanımcım bitti mi peki yüzünüz? Kaç turda bittiMerhabalar ben iğneli epilasyona 20 haziranda Etlik Aşağı eğlencece bulunan "Sevgi Guzellik" ile basladim. Yüzümde lazer epilasyondan dolayı çok fazla artış olmuştu. Yüzüm kıldan gözükmüyordu. (Görsel ekliycem fakat yüzümün haline dehsete dusmeden önce 2 seans sonrasındaki farka bakın) Sevgi Hanim oldukça seri ve temiz çalışıyor. Belki biraz canınız yanar ama sonuca inanamayacaksınız. Alabileceğiniz en güzel sonuncu alacaksiniz. Bu arada yüzümde iğneli epilasyon sonrasinda elbette kabuklanma oldu ama iz kalmadi. Seans bittikten sonra hiçbir sekilde agri da olmuyor. Tabi sizin de yüzünüze özen gösterip kaşimamaniz ve güneş kremi olmadan dışarı çıkmasanız lazim. Sevgi Hanim bu konuda sizi ayrıntılı şekilde bilgilendirecektir. Bu konularda oldukça titiz ve kibar bir hanım zaten. Gittiginize asla pişman olmayacağınız bir yer.
- 29 Temmuz 2021
- 62
- 37
- 3
- 25
Merhaba, bende iğneli epilasyon için merkez arayışı içindeyim. Acaba son durumunuz nedir? Sevgi hanımdan memnun kaldınız mı?Merhabalar ben iğneli epilasyona 20 haziranda Etlik Aşağı eğlencece bulunan "Sevgi Guzellik" ile basladim. Yüzümde lazer epilasyondan dolayı çok fazla artış olmuştu. Yüzüm kıldan gözükmüyordu. (Görsel ekliycem fakat yüzümün haline dehsete dusmeden önce 2 seans sonrasındaki farka bakın) Sevgi Hanim oldukça seri ve temiz çalışıyor. Belki biraz canınız yanar ama sonuca inanamayacaksınız. Alabileceğiniz en güzel sonuncu alacaksiniz. Bu arada yüzümde iğneli epilasyon sonrasinda elbette kabuklanma oldu ama iz kalmadi. Seans bittikten sonra hiçbir sekilde agri da olmuyor. Tabi sizin de yüzünüze özen gösterip kaşimamaniz ve güneş kremi olmadan dışarı çıkmasanız lazim. Sevgi Hanim bu konuda sizi ayrıntılı şekilde bilgilendirecektir. Bu konularda oldukça titiz ve kibar bir hanım zaten. Gittiginize asla pişman olmayacağınız bir yer.
- 29 Temmuz 2021
- 62
- 37
- 3
- 25
Merhaba, hangi şehirdesiniz?Slm sevgi hanım ben yardımcı olabirim iğneli epilasyon uzmanıyım?
Soğanlik kartalşehirdesiniz