iğneli biyopsi yaptıran var mı..

butterfly30

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
12
6
16
Ankara
merhaba arkadaşlar aranızda iğneli biyopsi yaptıran var mı nasıl acıyor mu,ankarada tavsiye edeceğiniz eli hafif mümkünse uyuşyurarak yapan biri var mı.ben çok korkuyorum..bir de doktor euthyrox denilen ilacı verdi kilo aldırır mı deneyimlerinizi yazarsanız cok sevinirim..

cnm ben 1 sene önce yaptırdım korkulacak hiç bişi yok çok basit anlamıyorsun bile igne yaptırmak daha çok can yakıyor öyle diyeyim ama cıkan sonuc ta tatmin edici olmuyor sonuc temiz çıkmıştı ama ameliyat olmak zorundaydım ve nodul papiller karsinom çıktı atom aldım Rabbim şifa versin herkese

ben 3 defa biyopsi oldum çok ağrılı bişi değil ama tabi sıkıntısı yok değil.sağlık içinn korkmayınn en fazla 2 dakika sürüyor.

Merhabalar ben bugün biyopsi yaptırdım guatr için sizinde guatr biopsisimi

Guatr içinse hiç korkulacak birşey yok bende çok korkmuştum 30saniye içinde işlem bitiyor hiç birşey duymuyorsun uyuşturuyorlar inanın koltuğuma bile değmedi incecik iğneyle yapıyorlar sadece işlem yapılırken yutkunmamak gerekiyor ama emin olun hiç acı hissetmiyorsunuz

Geçmiş olsun. Sen öğrendiğin zaman kaç cm idi büyüklüğü nodülünün?
Bir de şekli nasıldı? Solid? Kistik vs bilgi verir misin biraz?

papiller ca ile papiller karsinom farkı ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…