C Craftsgln Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2019 189 82 24 Haziran 2019 Konu Sahibi Craftsgln #1 Hanımlar iyi geceler. Yeni başladım iğne oyasına fakat hangi ip daha iyi olur bilemiyorum. Pırpır yapımında nedense ip tiftikleniyor pırpırlar yamuk oluyor. Bana güzel ip, iğne önerilerinde bulunursanız çok sevinirim.
Hanımlar iyi geceler. Yeni başladım iğne oyasına fakat hangi ip daha iyi olur bilemiyorum. Pırpır yapımında nedense ip tiftikleniyor pırpırlar yamuk oluyor. Bana güzel ip, iğne önerilerinde bulunursanız çok sevinirim.
IcimdekiSonsuzDeniz Bogazdaerguvanlaraselamlar,bengelmedenuyumasinlar. Kayıtlı Üye 13 Eylül 2015 21.866 68.715 24 Haziran 2019 Konu Sahibi Craftsgln #2 Yabalı 50 no denediniz mi?
C Craftsgln Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2019 189 82 24 Haziran 2019 Konu Sahibi Craftsgln #3 DenizinYosunKokusu .!.: Yabalı 50 no denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Yok hayır denemedim. Deneyeceğim mutlaka. İpçilerde olur mu
DenizinYosunKokusu .!.: Yabalı 50 no denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Yok hayır denemedim. Deneyeceğim mutlaka. İpçilerde olur mu
IcimdekiSonsuzDeniz Bogazdaerguvanlaraselamlar,bengelmedenuyumasinlar. Kayıtlı Üye 13 Eylül 2015 21.866 68.715 24 Haziran 2019 Konu Sahibi Craftsgln #4 Craftsmanss .!.: Yok hayır denemedim. Deneyeceğim mutlaka. İpçilerde olur mu Genişletmek için tıkla... Var evet,onlara da danışabilirsiniz,yardımcı oluyorlar.
Craftsmanss .!.: Yok hayır denemedim. Deneyeceğim mutlaka. İpçilerde olur mu Genişletmek için tıkla... Var evet,onlara da danışabilirsiniz,yardımcı oluyorlar.
C Craftsgln Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2019 189 82 24 Haziran 2019 Konu Sahibi Craftsgln #5 DenizinYosunKokusu .!.: Var evet,onlara da danışabilirsiniz,yardımcı oluyorlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
DenizinYosunKokusu .!.: Var evet,onlara da danışabilirsiniz,yardımcı oluyorlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler