• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İgm pozitif ve diger bazi testler .YARDIM

Jtchtc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2021
335
1.142
28
Merhaba. 11+3 gunluk hamileyim. Yapilan idrar ve kan tahlili sonucu bazi enfeksiyon degerlerim bu sekilde cikti.doktor epey korkuttu acikcasi. Frengi diyor ?!! Zayif pozitif cikan. Gercekten ne dusunecegimi bilemedim. Diger iki deger de yuksek cikti. Kedim vardi .yaklasik alti aydir benim evimde degil annemde. Ama ondan mi yuksek cikti toxoplazma igm. Hamileyken boyle bir sey yasayan var mi ? Doktor tahlillerin tekrarini istedi enfeksiyon hastaliklarina yonlendirdi.

Anti toxoplazma igm :3.89
Anti cmv igm: 1.61
Vdrl - rpr : zayif poziitf

Merhaba benim de anti toxoplazma pozitif 1.52 çıktı hamile değilim ama şüpheli bu ay anti cmv lgg de pozitif çıktı anti hbs lgg pozitif bilginiz var mı naptınız acaba çok geçmiş olsun

Merhaba. 11+3 gunluk hamileyim. Yapilan idrar ve kan tahlili sonucu bazi enfeksiyon degerlerim bu sekilde cikti.doktor epey korkuttu acikcasi. Frengi diyor ?!! Zayif pozitif cikan. Gercekten ne dusunecegimi bilemedim. Diger iki deger de yuksek cikti. Kedim vardi .yaklasik alti aydir benim evimde degil annemde. Ama ondan mi yuksek cikti toxoplazma igm. Hamileyken boyle bir sey yasayan var mi ? Doktor tahlillerin tekrarini istedi enfeksiyon hastaliklarina yonlendirdi.

Anti toxoplazma igm :3.89
Anti cmv igm: 1.61
Vdrl - rpr : zayif poziitf
Ne oldu sonucunuz acaba? Benim de ayni durumlar başımda su anda

Back
X